Neshe Eurovision 2025 Yolunda!

Date:

Türk sanatçı Neshe, “Una Voce Per San Marino” yarışmasında yarı finale yükselerek Eurovision 2025 yolunda önemli bir adım attı.

Türkiye doğumlu pop şarkıcısı ve performans sanatçısı Neshe, San Marino’nun Eurovision temsilcisini belirlemek için düzenlenen “Una Voce Per San Marino” yarışmasında yarı finale yükseldi. 48 ülkeden binlerce yarışmacının katıldığı bu prestijli yarışmada tek Türk sanatçı olarak sahneye çıkan Neshe, sergilediği üstün performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Söz ve bestesi Neshe ve kız kardeşi Cansu Aktay’a ait olan, prodüktörlüğünü ise Hintli prodüktör Trajbo’nun üstlendiği “Fallin'” adlı şarkısıyla yarışan Neshe, yüksek enerjili dans performansı ve sahne hakimiyetiyle jüriden büyük alkış aldı. Türk müziğinin gücünü Avrupa sahnesinde bir kez daha kanıtlayan Neshe, San Marino’yu Eurovision 2025’te temsil etmek için önemli bir adım attı.

Neshe, Eurovision 2025, San Marino,
Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümü 1 mezunu olan Neshe, Latin pop ve etnik müzik tarzlarını özgün bir şekilde harmanlıyor. Sahne hayatına Barselona’da başlayan ve Amerika ile Avrupa’da çeşitli müzikallerde rol alan Neshe, uluslararası alanda tanınmış bir sanatçı olma yolunda hızla ilerliyor. Neshe, San Marino’nun Eurovision temsilcisi olmak için yarışıyor! “Una Voce Per San Marino”da yarı finale yükselen tek Türk sanatçı olan Neshe, “Fallin'” adlı şarkısıyla Avrupa sahnesinde Türk müziğini gururla temsil ediyor.

Türkiye Eurovision şarkı yarışmasına en son 2012 yılında, Can Bonomo’nun “Love Me Back” şarkısıyla katılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Bilinçaltı Çalışmaları Kötüye Mi Kullanılıyor?

Belgrad Ormanı'ndaki trajik ölümün ardından bilinçaltı çalışmalarının riskleri gündeme...

Inditex 38,6 Milyar Euro’luk Satış Rekoru Kırdı

Zara, Bershka ve Massimo Dutti gibi dev markaların...

İbrahim Maalouf ve Hiba Tawaji Konserleri

Ünlü müzisyenler İbrahim Maalouf ve Hiba Tawaji, Piu...

Savaşı Bitiyor, Moda Devleri Geri Dönecek Mi?

Rusya-Ukrayna savaşı, küresel moda sektörünü derinden etkiledi. Dev markalar...