Anasayfa / MANŞET / NETWORK İLKBAHAR/YAZ 2018 KADIN KOLEKSİYONU

NETWORK İLKBAHAR/YAZ 2018 KADIN KOLEKSİYONU

NetWork  İlkbahar/Yaz 2018 kadın koleksiyonundaki zamansız siluetler, yazın enerjisini yansıtan farklı temalar etrafında buluşuyor. Şıklığından ödün vermeyen NetWork kadını bu sezon yine doğadan, farklı kültürlerden ve geleneksel unsurlardan yola çıkarak güçlü detaylarla zenginleşen modern bir görünüme ulaşıyor.

Zamansız modellerin sezon trendleriyle buluştuğu NetWork İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunda şıklık ön plana çıkarken, birbirinden renkli ve zengin detaylar yaz stilinin favori oyuncuları oluyor.

Sezonun en önemli trendlerinden Kinship Cult (Kültür Koleksiyoneri) teması ise doğanın egzotik dokularını ve renklerini bir araya getiriyor. Kuvvetli kontrast yaratan asi tonlar üç boyutlu dokuları kucaklarken, Latin esintili flörtöz kalıplar özgüveni yüksek düşük omuzları tamamlıyor. Jakarlar, denim’ler, ince krepler, şifonlar ve saten hisli dokumalar öne çıkan kumaşlardan.

Bu sezon duru ve dingin bir ruh halini yansıtan Dream Catcher (Rüya Kapanı) teması naif ve sofistike bir kadının gardırobunu temsil ediyor. Birbiriyle uyumlu bir bütünlük sunan seride pastel renkler öne çıkıyor. Sim iplikli trikolar, parlak dokular, doğal kumaşlar ve yumuşak floral desenler heykelimsi siluetlere bürünüyor.

Island Tales (Ada Masalları) teması ilhamını denizde ve deniz yaşamının büyüleyici detaylarında buluyor. Marin kumaşlar, tiril tiril dokular, yelkenci düğümleri ve halat gibi geleneksel denizci sembolleri ikat ve kamuflaj desenleri ile birleşerek marin trendine yepyeni bir yorum katıyor.

Sezonda daha ağır başlı gözüken ama cesaretinden ve gösterişinden ödün vermeyen Black Stripes (Siyah Çizgiler) kapsül teması ise desen karışımları ve lazer kesimleriyle dikkat çekiyor. Asimetrik kesimleri tamamlayan hasırlar, güpürler, krepler ve puantiyeler koleksiyona sıradışı bir yorum katıyor. Çarpıcı renk blokları siyah-beyaz etrafında şekillenirken yeşil tonları ise ayrıntıları vurguluyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.