Anasayfa / MAGAZİN / NETWORK İLKBAHAR/YAZ 2018 KOLEKSİYONU TANITIM DAVETİ

NETWORK İLKBAHAR/YAZ 2018 KOLEKSİYONU TANITIM DAVETİ

NetWork’ün İlkbahar / Yaz 2018 kampanya hikayesini anlatan NetWork Stories: On Ice sunumu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 27 Mart günü saat 15:30’da NetWork Zorlu mağazasında bir davetle gerçekleşti. Etkinliğe katılanlar arasında NetWork Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Keskin, Alkan ve Zeynep Zor, MBFWI Moda Direktörü Banu Bölen, Batya Kebudi, Mehtap Elaidi ve Merve Çağıran da bulunuyordu.

NetWork İlkbahar/ Yaz 2018 koleksiyonunu tanıtmak amacıyla, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) kapsamında Zorlu Center’daki NetWork mağazasında bir davet gerçekleştirdi. NetWork Stories: On Ice konseptli happy hour’da birçok ünlü ismin yanı sıra, influencer’lar ve moda basını bir araya geldi. Davetliler keyifle geçen iki saat boyunca, yoğun defile takvimi temposuna kısa bir mola verdiler. NetWork kadın koleksiyonu baş tasarımcısı Elif Cığızoğlu’nun da katıldığı etkinlik süresince konuklar, C Squared’in müzikleri eşliğinde yeni koleksiyonu yakından inceleme fırsatı buldular.

NetWork’ün İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu yeni sezonu enerjik desenler ve cesur çizgilerle karşılıyor. Özgür ruhlu temalar, aksesuarlar ve ince işlenmiş detaylar koleksiyonu yakından görme imkanı bulan misafirlerin dikkatlerini ilk çeken unsurlardan.

NetWork Stories: On Ice teması NetWork sezon hikayelerinin üçüncüsü. Vertical Dance adlı ilk hikayeyle başlayan seri, dünyaca ünlü dikey dans ekibi BANDALOOP’un, tarihi Oakland City Hall binasının üzerinde dans etmesiyle başlamıştı, ardından gelen serinin ikinci hikayesi olan Highline ise, cesur highline sporcularının 60 milyon yıllık Levent Kanyonu’nda ince bir ip üzerinde yürümesiyle devam etti. Estonya’nın kuzeyinde, yaklaşık 6 km2’lik donmuş Klooga Gölü’nün incecik buz yüzeyi üzerinde cesur performanslar sergileyen buz dansçılarının yer aldığı NetWork On Ice kampanyasıyla da NetWork Stories devam ediyor.

Sezonun hit parçalarını siz de tüm NetWork mağazalarında ve www.network.com.tr’de yakından görebilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.