NEW YORK MODA HAFTASI’NDA TESETTÜR DEFİLESİ

Date:

Yaklaşık 200 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşan tesettür giyim, dünya moda merkezlerinin de ilgisini çekmeye başladı. Dünyanın en önemli moda merkezi New York‘ta da tesettür giyim ile ilgili tasarımlar, lansmanlarla tanıtılıyor. Endonezyalı moda tasarımcısı Anniesa Hasibuan da New York Moda Haftası’nda tesettür defilesi düzenledi. 30 yaşındaki modacı Hasibuan, “Drama” adlı Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonunu New York Moda Haftası‘nda tanıttı.

Endonezyalı moda tasarımcısı Anniesa Hasibuan’ın defilesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Makyaj sanatçısı Nina Park kendi markasını kuruyor

Ünlü makyaj sanatçısı Nina Park, kendi adını taşıyan kozmetik markasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

TOM FORD Eyewear; Stilin En Güçlü İmzası

Moda dünyasında sofistike estetiğin ve iddialı tasarım anlayışının simgelerinden...

Marks and Spencer ve Coco de Mer iş birliği

Marks and Spencer ve lüks marka Coco de Mer, geniş beden aralığına sahip yeni bir iç çamaşırı koleksiyonu için bir araya geliyor.

Bahar düğünleri için en şık elbise tercihleri

Bahar düğünleri sezonunun başlamasıyla birlikte davetliler için öne çıkan elbise modelleri ve tasarım seçenekleri belli oldu.