Anasayfa / MANŞET / NOCTURNE’DEN SEZONA GÜÇLÜ GİRİŞ

NOCTURNE’DEN SEZONA GÜÇLÜ GİRİŞ

Nocturne; yüksek enerjili 90’lar görünümlerinden gökkuşağının en cool halini yansıtan tasarımlar ve keskin hatların hakimiyetindeki militer stile, her zevk ve arayışa hitap eden Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonuyla yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.

Hazır giyim sektörünün en yenilikçi temsilcilerinden Nocturne, 10. yaşını doldurduğu 2022 yılının son çeyreğini kutlama coşkusunu yansıtan geniş koleksiyonuyla karşılıyor. Yedi farklı temayı içeren Nocturne Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonu, geçmişin özgür ve ışıltılı ruhu ile modern yaşam kodlarını yaratıcı, güçlü, cesur ve dinamik bir stilde buluşturuyor.

  • 90’ların göz alıcı izlerini günümüze taşıyan 90’s Returns tasarımları, kuralsızca bir araya gelmiş eğlenceli desen kümeleri, İspanyol paça pantolonlar, parlak deri ceketler ve pırıltılarla dans eden denim dokuları sahneye çıkarıyor. Sarı, turuncu, pembe, mavi ve yeşilin yaydığı pozitif enerji, siyah-beyaz kaz ayağı motifleri ve sloganlarla destekleniyor.
  • Gökkuşağı tonlarını yeniden yorumlayan New Breath temasının naif renk blokları; kimi parçada birer detaya, kiminde ise kıyafetin tamamına hükmeden bir desene dönüşüyor. Yatay ve dikey çizgilerin flörtü tasarımlara eğlence katarken, hakinin moda dünyasındaki üstünlüğü; degrade üstler, salaş pantolonlar, deri trençkotlar ve spor montlarda kendini gösteriyor.
  • İlhamını 1940’ların denizci üniformalarından alan Navy Military tasarımları ise keskin formların karşı konulmaz cazibesini barındırıyor. Beyaz, bej ve lacivertin sunduğu rafine şıklık, kusursuz kalıplara sahip pantolon-ceket takımları ve eteklerin heykelsi silüeti ile tamamlanıyor. Güç ile cesaretin moda dilindeki karşılığı vatkalar ve bel hattını belirginleştiren üçgen eklentiler, koleksiyonun ceket ve kabanlarına alternatif bir yorum getiriyor. Coco Chanel’in denizcilikten esinlenerek yarattığı breton desen ile hareketlendirilmiş trikolara, feminen etkiyi artıran parlak dokular, gold düğmeler ve dantel detayları eşlik ediyor. Minimal ve sofistike tavrıyla Navy Military, hem ofis ortamında hem de sosyal hayatta lüks algısını pekiştiriyor.

Nocturne Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonunun birbirinden iddialı ilk üç teması, mağazalarda ve www.nocturne.com.tr’de sizi bekliyor. Geri kalan dört tema da çok yakında satışta!
 

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Palladium, Aqua Florya, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall, Kozyatağı Carrefour, Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka (İzmir), Parkur AVM (Bursa), Sayapark AVM (Mersin), Land of Legends (Antalya), TerraCity (Antalya), Forum Trabzon, yurt dışında The Avenues Mall (Kuveyt) mağazasından ve nocturne.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Dünya genelindeki tüm gönderimler ve yurt dışı operasyonları için www.shopnocturne.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.