Anasayfa / GÜZELLİK / “O” OLDUĞUNU ANLADIM

“O” OLDUĞUNU ANLADIM

İVANA SERT MASKARAÜnlü moda tasarımcısı, stilist ve sunucu Ivana Sert’in yeni maskarası Argan Volume Blast, Şaşkınbakkal Watsons mağazasında gerçekleştirilen lansman ile tanıtıldı. Ivana Sert: “Maskara benim en çok kullandığım ve çantamdan eksik etmediğim bir ürün. Mükemmel maskarayı elde etmek için uzun süren çalışmalar gerçekleştirdik. Argan Volume Blast’i kullandığım andan itibaren aradığım maskaranın o olduğunu anladım. Artık takma kirpik kullanmıyorum.” dedi.

Argan Volume Blast Maskara, içeriğinde bulunan argan yağı ve tatlı badem yağı ile kirpikleri besleyerek uzamasına yardımcı oluyor. Kirpiklerin hacimli ve dolgun bir görünüm elde etmesini sağlayan ürün özel fırçası sayesinde kirpikleri teker teker ayırarak kolayca sürülüyor ve topaklanma yapmıyor.
Ivana Sert’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu Heart Breaker Koleksiyonu, 6 adet mat likit ruj, 1 adet de glitter rujdan oluşuyor. Uzun süre kalıcı formülü sayesinde yoğun renk ve dudaklarda mat bir bitiş sunan koleksiyon, sünger uçlu aplikatörü sayesinde kolay uygulama sağlıyor.

Ivana Sert Argan Volume Blast Maskara Fiyatı: 65,90 TL
Ivana Sert Heart Breaker Mat Likit Ruj Fiyatı: 47,90 TL
Ivana Sert Multi Glitter Ruj Fiyatı: 55 TL

maskara

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.