Anasayfa / GÜZELLİK / Old Spice Stick Deodorantlar ile Maksimum Kuruluk* ve Ferahlığa Kavuşmak Mümkün

Old Spice Stick Deodorantlar ile Maksimum Kuruluk* ve Ferahlığa Kavuşmak Mümkün

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice’ın, birbirinden farklı ve özel kokulardan oluşan stick deodorantları okul ve yoğun ofis temposuna döndüğümüz bu günlerde gün boyu güzel kokmanıza yardımcı olacak. Etkili performansa sahip Old Spice stick deodorantlar, uzun süre kalıcı kokuları ve performanslarıyla esanslı erkeklere gün boyu maksimum kuruluk* ve ferahlık sunuyor.

Hayatın yoğun akışına dönülen sonbahar günlerinde uzun süre ter kokusuna karşı koruma sağlayan Old Spice stick deodorantlarıyla maksimum kuruluk* ve ferahlığa kavuşmak mümkün. Ter kokusuna karşı güçlü koruma sağlayan Old Spice stick deodorantlar, esansını gün boyu korumak isteyen erkekler tarafından en çok tercih edilen kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Old Spice stick deodorantları sürüldüğünde ıslak his bırakmıyor, yoğun bir iş gününe veya zorlayıcı bir okul sabahına kuru başlamanızı sağlıyor. Old Spice’ın birbirinden farklı ve özel kokulara sahip serilerinde her esanslı erkek için sonbaharın havasına uygun ona eşlik edecek bir stick deodorant bulunuyor.

Maksimum Kuruluk* ve Ferahlık Sağlayan Old Spice Stick Deodorantlar:

Night Panther stick deodorant ter kokusuna karşı güçlü koruma ve kuruluk* sağlıyor. Görünmez yapısı ile siyahlarda beyaz iz, beyazlarda sarı leke bırakmıyor. Tüm Old Spice stick deodorantlar gibi sürüldüğünde ıslak his bırakmıyor, güne kuru başlamanızı sağlıyor. Sandal ağacı ve çikolata kokusu ile esansınıza kalıcılık katacak.

Eşsiz ve kalıcı kokusuyla gün boyu güzel kokmanıza yardımcı olan ve dermatolojik olarak test edilen Ultra Defence stick deodorant, tere karşı güçlü, cilde karşı nazik oluyor.

Booster serisinde yer alan stick deodorant, misket ve Thai limonu, gevrek elma, sedir tonları ile 48 Saat oyun kuruluğu sağlıyor. Ter kokusundan uzak, sonuna kadar mücadele eden esanslı erkekler, oyunun keyfini çıkararak kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor. 

Okyanusta boy verenlerin kokusu Whitewater stick deodorant, fesleğen ve bergamotun ferahlığını taşıyor. 

Boğazdan kılavuzsuz geçen kaptanların kokusu Captain serisinde bulunan stick deodorant misket limonu, bergamot ve ananas kokularıyla ferahlık sağlıyor.

Kokusunu belli etmeyi seven avcı kurtların favorisi Wolfthorn stick deodorant; portakal, mandalina, çarkıfelek meyvesi, ananas, mango ve greyfurt tonlarıyla zenginleştirildi. Alışılmışın dışındaki kokusu Wolfthorn erkek bakımına yeni bir soluk getiriyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.