Anasayfa / MANŞET / Pelin Akil ve LC Waikiki, Doğadan İlham Alan Koleksiyonda Buluştu: Linalin by Pelin Akil x LC Waikiki

Pelin Akil ve LC Waikiki, Doğadan İlham Alan Koleksiyonda Buluştu: Linalin by Pelin Akil x LC Waikiki

Pelin Akil Altan ve LC Waikiki, anneler ve çocukları arasındaki eşsiz bağdan yola çıkarak tasarlanan özel bir koleksiyon için bir araya geldi.

Annelik… Her şeyin çok ötesinde, her gün yeniden yazılan bir hikâye… Oyuncu Pelin Akil Altan, bu eşsiz hikâyeyi LC Waikiki ile birlikte tasarladığı benzersiz bir koleksiyonla anlatıyor. Birbirinden özel parçalardan oluşan Linalin by Pelin Akil x LC Waikiki Koleksiyonu, ilhamını doğanın kendine has renk ve dokularından alıyor. 

Anne ve kız çocuklarının birlikte giyinebilecekleri özel kombinler sunan koleksiyonda, klasik tasarımlar modern bir yaklaşımla buluşuyor. Anneler ve kızları için hazırlanan koleksiyon, çiçek motiflerinin öne çıktığı modelleri, büzgülü volan detayları ve kıvrımlı kesimleri ile öne çıkıyor. 

Sevilen oyuncu Pelin Akil Altan, annelik deneyiminin ardından anne ve çocuk giyimi üzere edindiği içgörüleri ve ihtiyaçları LC Waikiki ile bu koleksiyona taşıyor. Koleksiyon, masal konseptini içeren temasıyla, anne ve çocuklar arasındaki eşsiz bağdan doğan özel bir dünyayı temsil ediyor. Bir yıl boyunca sürecek Linalin by Pelin Akil x LC Waikiki iş birliğinin ilk koleksiyonu olan serinin devamı ilerleyen dönemde gelecek.

Sevilen oyuncu Pelin Akil Altan’ın imzasını taşıyan Linalin by Pelin Akil x LC Waikiki özel koleksiyonu lcwaikiki.com ve seçili LC Waikiki mağazalarında yerini aldı. 

LC Waikiki’nin bu iş birliğindeki dijital iletişim partneri ise dijital içerik ve influencer pazarlama ajansı Stay Influence oldu. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.