Pelin Karahan Dikey Dizi Düşes ile Geri Döndü

Date:

Türkiye’de yeni nesil hikâye anlatıcılığının öncüsü olan İki Dakika Creative House, dijital dünyada ses getiren projelerine bir yenisini daha ekliyor. ‘Yeni Nesil Aile’, ‘Semt Çocuğu’ ve ‘NKBİ’ gibi Z kuşağını yakalayan yapımların ardından, şirket bu kez dev bir kadroyu dikey ekranlarda buluşturuyor.

Romantik komedi türündeki yeni dikey dizi ‘Düşes”in okuma provası, Rixos Tersane’de gerçekleştirilen görkemli bir organizasyonla yapıldı.

Yatay Ekranın Ustaları Dikey Ekranda Buluşuyor

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Ece Yosmaoğlu’nun kaleme aldığı “Düşes”, dikey dizi formatında bugüne kadar görülmemiş bir oyuncu kadrosuna ev sahipliği yapıyor. Başrolü üstlenen Pelin Karahan’a; Seçkin Özdemir, Gökberk Demirci, Erdal Özyağcılar, Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar, Melisa Doğu ve Yeşim Salkım gibi Türk sinema ve televizyonunun dev isimleri eşlik ediyor. Kadroda ayrıca Fatma Toptaş, Mustafa Enis Bilir ve Zeynep Özyağcılar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Pelin Karahan

Mahalleden Saraya: Yurdagül’ün “Düşes” Olma Yolculuğu

Dizi, mütevazı bir mahallede büyüyen ve sıradan bir hayat süren Yurdagül Şaşmaz’ın hayatındaki dramatik ve bir o kadar eğlenceli dönüşümü konu alıyor. İzleyiciye “Lüks mü, huzur mu?” ve “Aşk mı, mantık mı?” sorularını sorduracak olan yapım, Yurdagül’ün “Gül”e dönüşme hikâyesini samimi ve bol esprili bir dille anlatıyor.

Pelin Karahan: “Bu proje bir kadının yeniden ayağa kalkışını anlatıyor. Dikey formatta bir iş olsa da prodüksiyon kalitesi olarak geleneksel dizilerden hiçbir farkı yok. Aynı titizlikle çalışıyoruz.

Seçkin Özdemir: “Günün stresinden uzaklaşacağınız, hayata dair dersler çıkaracağınız tatlı bir romantik komedi izleyiciyi bekliyor.”

Erdal Özyağcılar’dan Bir İlk: “İlk Kez Dikey Dizideyim”

Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Erdal Özyağcılar, mahallenin bakkalı ve sevilen abisi Fikret karakteriyle dikey ekran yolculuğuna çıkıyor.

Özyağcılar, “Bugüne kadar sayısız yatay dizi çektim, bu benim ilk dikey dizim olacak. Mustafa Kotan’ın vizyonu sayesinde bu projeye hayır demek imkansızdı” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

oyuncu pelin karahan

İlkin Kavukcu: “Yeni Bir Kulvar Açıyoruz”İki Dakika Creative House Kurucusu İlkin Kavukcu, dikey dizilerin dünyada yükselen bir trend olduğunu vurgulayarak, “Bu formatın yüksek prodüksiyon kalitesi ve usta oyuncularla yapılması gerektiğine inanıyoruz. Düşes ile dikey dizilerde yeni bir standart belirliyoruz” dedi.

Çekimleri Mart 2026 içerisinde tamamlanacak olan Düşes, Mayıs ayında İki Dakika Creative House sosyal medya kanalları üzerinden izleyiciyle buluşacak.

İki dakikalık dikey bölümlerle mobil kullanıcıların hızlı tüketim alışkanlıklarına hitap edecek olan dizi, hızlı ve bağımlılık yaratan bir deneyim vaat ediyor

Engin Öztürk DUFY’nin Yeni Marka Yüzü Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Drew Barrymore ikonik Scream rolüne geri dönüyor

Drew Barrymore, Scream filmindeki ikonik rolünü Kevin Hart ile birlikte yer aldığı yeni bir reklam kampanyası için yeniden canlandırdı.

Cinlerin Düğünü filmi Oscar yolculuğuna başlıyor

Ferit Karahan imzalı Cinlerin Düğünü filmi Toronto'da prömiyerini yaparak Oscar aday adaylığı için önemli bir adım attı.

PETA Londra’da düzenlenen H&M defilesini protesto etti

PETA üyeleri Londra'da düzenlenen H&M defilesini basarak yün kullanımına karşı protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Aras Bulut ve ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında Aras Bulut ve diğer ünlü isimler gözaltına alındı.