Anasayfa / FOTO GALERİ / “PEMBE HALI”DAKİ TÜRK

“PEMBE HALI”DAKİ TÜRK

Victoria’s Secret Fashion Show- Çin ŞanghayBu yılın en çok konuşulan moda şovu Victoria’s Secret Fashion Show, Çin’in Şanghay şehrinde gerçekleşti. Şimdiye kadarki en büyük Victoria’s Secret podyumunda yürüyen modeller, Nomadic Adventure, Porcelain Angels, Goddesses, A Winter’s Tale, Millenial Nation ve Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel adlı 6 ana tema içerisinde bu heyecan verici şovu gerçekleştirdi. Victoria’s Secret defilesinde bu sene 55 model 88 farklı kombini tanıttı. Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel teması, 23 kombin ile şimdiye kadarki en geniş şov koleksiyonu olduKanatların, saç aksesuarlarının ve renklerin önemli rol oynadığı defilede ayakkabı tasarımları, ünlü tasarımcı Brian Atwood’a emanetti.

2017’nin merakla beklenen moda şovu Victoria’s Secret defilesinin sona ermesinin ardından, kutlamalar hızla başladı. Aralarında Türkiye’den Tülin Şahin’in de bulunduğu, ”Pembe” Halı’da melekler kameralara poz verdi.

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.