Anasayfa / MANŞET / RAMSEY’DEN GÜNDÜZDEN GECEYE TAŞINAN ŞIKLIK!

RAMSEY’DEN GÜNDÜZDEN GECEYE TAŞINAN ŞIKLIK!

RAMSEY
RAMSEY mağazalarında ve www.ramsey.com.tr’de satışa sunulan koleksiyonda erkekleri “Jean”, “Performance Line” gibi sürprizler de bekliyor.

Geleneksel Japon sanatı KINTSUGI’dan ilham alarak tasarlanan RAMSEY 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu erkeklere gündüzden geceye taşınabilecek göz alıcı bir şıklık vadediyor.

RAMSEY; 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda geçmişten gelen güzelliklerin en şık haliyle günümüze aktarıldığı tasarımlarla yeni sezonda erkeklere özel bir moda deneyimi vadediyor. Geleneksel Japon sanatı KINTSUGI’den ilham alarak tasarlanan RAMSEY 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, birbiriyle kolayca kombinlenebilen sade ama bir o kadar göz alıcı tasarımlarla erkekleri gündüzden geceye taşıyabilecek şıklık sunuyor.

İkonik oversize paltolar, tweed dokulu veya tweed hissi veren ceketler, sportif şıklık sunan triko ceketler, koleksiyonun ilham kaynağı KINTSUGI’den beslenen desenleriyle dikkat çeken trikolar, fit kesim, beli ayarlanabilir pantolonlar sezonda RAMSEY’in ayrıcalıklı parçaları olarak ön plana çıkıyor.
Koleksiyonda siyah, gri, mavi, yeşil, camel, kahve, bordo ve tonları gibi sezonun vazgeçilmez renkleri hakim…

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.