Anasayfa / MAGAZİN / Rüyaların Gerçeğe Dönüştüğü Gece MAGical Night Büyüledi

Rüyaların Gerçeğe Dönüştüğü Gece MAGical Night Büyüledi

Rüyaların Gerçeğe Dönüştüğü Gece MAGical Night Büyüledi

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Ankara’nın ilk ve tek konsept balosu “MAGical Night” iş, sanat cemiyet ve bürokrasi hayatını buluşturdu.

Genç ve başarılı iş adamı MAG Kurucusu Can Çavuşoğlu eşi Seda Çavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel MAGical Night, Bilkent Otel’de gerçekleşti.

Şehrin en ihtişamlı gecesi MAGical Night, ünlü radyo programcıları Serkan Kızılbayır ve sunucu Sevilay Zeytun’un sunumu ile başladı.  Sponsorlara plaket takdimi ile başlayan gece; video mapping gösterileri ile büyüledi. Bilkent Holding A.Ş Şirketinde Grup Başkanı Orhan Koral, Z Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Eren, Soyer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyer, Doğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Eren, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok gibi iş ve bürokrasi dünyasının tanınmış isimleri katılırken; çok sayıda üst düzey yönetici ve Volkan-Sanem Büyükhanlı, Beliz Büyükhanlı, Burcu Çetinkaya gibi cemiyet hayatının sevilen simaları da yoğun ilgi gösterdi.

Beril Çavuşoğlu davetlilere bu güzel organizasyonda kendilerine eşlik ettiği için teşekkür etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak’ sözleriyle konuşmasına başlayan MAG Kurucusu Can Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “MAG ailesi olarak birçok alanda faaliyet göstererek Ankara’ya sihirli bir gece kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyet’in 100. Yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyen bizler kurmuş olduğu demokratik, çağdaş, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak üzere çalışmaya gayret edeceğiz. Bu yolda bana destek olan ailem, kardeşim dediğim isimler ve siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin mimarlarına plaket takdim edildi

Yılın en büyülü gecesinin mimarlarına plaketleri Can Cavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu tarafından takdim edildi. Gecenin ana sponsoru Soyer Holding adına plaketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyer takdim alırken, Bilkent Holding Turizm Grup Başkanı Arda Yurtsever adına Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Müdürü Sinem Dinlenmez aldı. Gecenin sponsorlarından Doğuş Otomotiv, Doğan Grup, Z Grup, Es Styling, Studylon, Anka Çiçek, Erol Koç, Çok Medya, ATİA, Yumilashes teşekkür plaketlerini takdim alırken; MAGical Night’ta olmaktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Geceye Ozan Doğulu ve Hera Damgası

Ozan Doğulu

Ozan Doğulu, Hera ve orkestrasının sahne aldığı MAGical Night’ta konuklar, orkestranın gece boyunca çaldığı yerli ve yabancı şarkılarla geç saatlere kadar eğlendi.  1000 kişiyi aşkın davetlisi ile Ankara’nın smokin ve uzun elbise dress kodu ile dikkat çeken tek konsept balosu MAGical Night, ünlü tasarımcıların ellerinden çıkan elbiselerin ve smokinlerin yarışı ile de yıla damga vurdu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BERK CANKAT VE DENİZ ÇAKIR’DAN

Berk Cankat Ve Deniz Çakır’dan Romantik Sahneler

Yakışıklı oyuncu Berk Cankat, dört yıllık aranın ardından GAİN’de yayınlanan Aslında Özgürsün ile ekranlara geri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.