Anasayfa / MAGAZİN / RYAN BABEL MODASI

RYAN BABEL MODASI

Beşiktaş_Ryan_BabelÇektiği videolarla futbolseverlerin ilgisini çeken ünlü futbolcu Ryan Babel, fotoğraf ve video çekimleri için Huawei Mate 10 Pro’yu tercih ediyor.

Ryan Babel, her geçen gün daha da büyüyen hikaye anlatıcılığı akımına; futbolcuların profesyonel yaşamlarını ve bilinmeyen yanlarını anlattığı videolarla katılıyor. Paylaşımlarında futbolun profesyonel tarafları kadar kendi özel hayatına da yer veren Babel, Youtube için hazırladığı samimi videolarla dikkat çekiyor.

Youtube videoları 116 binden fazla kişiye ulaşan Babel, Instagram’da aktif olarak 446 bin takipçisine paylaşımlarda bulunuyor.
Beşiktaşlı yıldız futbolcu, aralık ayı itibariyle Youtube ve Instagram hesaplarındaki paylaşımlarında dünyanın ilk Kirin yapay zeka işlemcili, görüntü kalitesini Leica lenslerinden alan zeki telefonu Huawei Mate 10 Pro’yu kullanarak, çıtayı daha da yükseltmeye hazırlanıyor. Babel, Huawei Mate 10 Pro’nun ikonik tasarımı ile stilini tamamlarken, 18:9 FullView ekranı ve 4000 mAh’lik üstün pili ile enerjisine enerji katıyor.

Huawei_Mate_10_Pro_Blue
Ryan Babel’in Huawei Mate 10 Pro ile teknoloji modasına yön veriyor

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.