SAINTE PULCHÉRIE FRANSIZ LİSESİ DESEN TASARIM YARIŞMASI

Date:

Fransız Lisesi Cacharel defileSainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin Cacharel işbirliğiyle düzenlediği Desen Tasarım Yarışması’nın ödül töreni Beyoğlu’nda bulunan görkemli okul binasında gerçekleşti. Törene, 19 Nisan Perşembe akşamı, basın, sanat ve moda dünyasından önemli isimlerin yanı sıra üç yüzü aşkın davetli katıldı. Fransa’nın muhteşem Nîmes kentinden esinlenen en iyi 10 tasarım “Köklere dönüş, Nîmes” konseptiyle Cacharel’in 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonu aksesuarlarında yer almaya hak kazandı.

Yarışmaya katılan 9. sınıf öğrencileri, görsel sanatlar öğretmenleri ve Cacharel tasarım ekibinin yönlendirmeleriyle özgür, genç ve avangard çizimleriyle yaratıcılıklarını sergiledi. Düzenlenen özel gecede Mehmet Y. Yılmaz’ın başkanlığındaki jüri üyeleri yarışmayı kazanan on öğrenciye ödüllerini takdim etti. Dereceye giren öğrencilere Cacharel tarafından üretilmiş armağanlar sunuldu. Bu öğrenciler, Cacharel bünyesinde staj yapma ve tasarımın inceliklerini profesyonel isimlerden öğrenebilme şansını da yakaladı. Ayrıca öğrenciler ilk defa modellik heyecanını tadarak Cacharel’in 2018İlkbahar/Yaz koleksiyonundan Marakeş esintileri taşıyan desenli gömleklerini, ünlü koreograf Öner Evez’in koreografisi eşliğinde mini bir defile ile sundu.

Desen Tasarım Yarışması kazananları

Birincilik ödülünü paylaşanlar Mina Dündar ve Ece Esra Güngör
İkincilik ödülü Selen Serhatlı
Üçüncülük ödülü Selin Yıldız
4. İris Üstünoğlu
5. Mira Akıncı
6. Nazlı Küçükakyüz
7. Deniz Bayar
8. Baturalp Sezer
9. Buse Çelik

Fransız Lisesi Cacharel defile

Jüri üyeleri Mehmet Y. Yılmaz, Jüri Başkanı Akasya Asıltürkmen (Oyuncu) Ayşe Boyner (Beymen Satın Alma Müdürü) Ayşe Kucuroğlu Burcu Esmersoy Elif Mısırlı (Moda tasarımcısı) Ferhan İstanbullu (Gazetici) Gülen Yelmen (Harper’s Bazaar) Hakan Turpçu (Sabah Gazetesi) Huban Ayşem (Posta Gazetesi) Muammer Kapucuoğlu (Klass Magazin) Mukaddes Kaya (Be Style Magazine) Öner Evez (koreograf) Özge Zeki (Cosmopolitan) Özgür Masur (Moda Tasarımcısı) Pelin Kaya (Sabah Gazetesi, Marie-Claire) Sarp Evliyagil (Müze Evliyagil kurucusu) Sermet Severöz (Habertürk) Ulaş Kaya (İş Adamı) Yazgülü Aldoğan (Posta Gazetesi) Yeşim Nur Mantaş (Hello)[vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1524227905445-9c3980c0-0fce-6″ include=”15282,15281,15280,15279,15278,15277,15276,15275″]

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

İtalya ve Fransa moda endüstrisi Venedik Forumunda birleşiyor

İtalya ve Fransa moda endüstrisi liderleri Venedik Sürdürülebilir Moda Forumunda üretim ve yaratıcılığı korumak için stratejik iş birliği kararı aldı.

Chanel Harrods mağazasında kayak temalı özel bir alan açtı

Chanel, yaklaşan kayak sezonunu kutlamak amacıyla Londra'daki Harrods mağazasında İsviçre esintili özel bir chalet alanı kurdu.

Met Gala 2027 teması sıradan nesneler üzerine kuruluyor

Met Gala 2027 sergisi, kot pantolon ve plastik gibi günlük malzemelerin moda dünyasındaki sanatsal dönüşümünü mercek altına alıyor.

Balenciaga kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli ile yollarını ayırdı

Balenciaga, kreatif direktör Pierpaolo Piccioli ile yollarını ayırdığını duyurdu.