Türkiye’nin en yetenekli salsa dansçılarını bir araya getirecek olan Salsa Cup 2025 Türkiye Salsa Yarışması, 3 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’da Marmara Park AVM’de gerçekleşecek.
Dünya Salsa Federasyonu iş birliğiyle ve ünlü organizatör Banu Noyan tarafından düzenlenen yarışma, Türkiye’nin dört bir yanından gelen profesyonel salsa dansçılarını sahneye taşıyacak.
Marmara Park AVM’de Salsa Rüzgarı Esecek
Saat 14.00 ile 18.00 arasında Marmara Park Alışveriş Merkezi’nin zemin kat etkinlik alanında yapılacak yarışma, izleyicilere salsa dolu bir gün yaşatacak. Katılımcılar, koreografileri ve enerjik performanslarıyla jüri üyelerini etkilemeye çalışacak.
Kazanan Dansçı Polonya’da Türkiye’yi Temsil Edecek
Yarışmanın birincisi, Polonya’da düzenlenecek Uluslararası Salsa Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak. Bu büyük ödül, genç yeteneklerin uluslararası sahnede yer alma fırsatını artırırken, Türkiye’nin dans kültürünü de dünyaya tanıtacak.
Ünlü İsimler Jüri Koltuğunda
Salsa Cup 2025’in jürisinde sanat ve eğlence dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor. Jüri koltuğunda; müzik ve eğlence dünyasının önemli ismi Ahmet San, organizatör Banu Noyan, sevilen şarkıcı Nez ve ünlü manken Demet Şener oturacak. Yarışmacılar, bu güçlü jüri kadrosunun değerlendirmeleriyle en iyisi olmak için mücadele verecek.
Salsa Severler Marmara Park’ta Buluşuyor
Dans, müzik ve rekabetin bir araya geleceği bu özel etkinlik, aynı zamanda izleyicilere unutulmaz bir gösteri sunacak. İstanbul’daki salsa severler, bu heyecan dolu organizasyonu yerinde izleme şansı yakalayacak.
Salsa Cup 2025 Detayları:
📍 Tarih: 3 Mayıs 2025 Cumartesi
🕒 Saat: 14.00 – 18.00
📌 Yer: Marmara Park AVM – Zemin Kat Etkinlik Alanı
🎟️ Etkinlik Ücretsizdir.