SAVE THE DATE

Date:

2016 Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı (Fashionist) 14-16 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.
Patika Fuar ve Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) işbirliği ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek  fuar Türkiye tekstil sektörünü canlandıracak bir ticaret hacmi yaratmayı hedefliyor.
İstanbul Ticaret Odası‘nın desteklediği Fashionist, 120 marka ve 15 tasarımcıyı, yerli ve yabancı satınalmacılarla bir araya getirerek 300 milyon dolarlık bir hacim yaratmayı, özel defilelerle yeni sezonun ilk kreasyonlarının sergilenmesiyle gelinlik ihracatına büyük katkı sağlamayı hedefliyor.
fashionist- abiye gelinlik fuarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Dolce & Gabbana güzellik birimi büyümesini sürdürüyor

Dolce & Gabbana güzellik birimi 2026 yılında çift haneli büyüme oranlarını korumayı hedefliyor.

Dubai Moda Haftası yeni sezon programını duyurdu

Dubai Moda Haftası 22-26 Ekim tarihleri arasında yerel ve uluslararası tasarımcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Lüks marka dünyasında satılmayan ürünlerin imhası tartışılıyor

Avrupa Birliği'nin satılmayan ürünlerin imhasını yasaklayan yeni düzenlemesi, lüks marka dünyasında stok yönetimi ve sürdürülebilirlik tartışmalarını artırdı.

2027 trend beklentileri modayı nasıl dönüştürüyor

2027 trend beklentileri arasında otantiklik arayışı, insan odaklı deneyimler ve topluluk bilinci öne çıkıyor.