Anasayfa / GÜZELLİK / Sephora Collection İle Cildini, Saçlarını Ve Kendini Yenilemenin Tam Zamanı!

Sephora Collection İle Cildini, Saçlarını Ve Kendini Yenilemenin Tam Zamanı!

Doğaya duyarlı temiz içerikleri ile favoriler arasına giren Sephora Collection, yeni cilt ve saç bakımı ürünleriyle bütünsel güzelliğe farklı ve özgün bir soluk getiriyor. Sephora Collection, yaz boyunca güneşin zararlı ışınlarına maruz kalarak kuruyan cilt ve saçları, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlamak için yanınızda olmaya devam ediyor. Mevsim geçişlerine uygun zengin formüller sunan marka, cilt ve saçları sonbahara hazırlıyor, bakımına özen gösterenlerin öncelikli tercihi oluyor.

Cildin ve saçların her zaman ihtiyacı olan nemi geri kazandırmaya yardımcı onarıcı saç maskelerinin yanı sıra lekelenme eğilimli sahip ciltlere özel olarak geliştirilen arındırıcı serum, prebiyotikli yüz maskeleri, nemlendirici dudak balmı ve peelingleriyle de güzellik ritüellerinin vazgeçilmezleri haline geliyor.

Doğadan ilham alan doğal içerikli formülleriyle hem cildin hem de saçların özlediği nemi ve canlılığı geri kazanmasına destek Sephora Collection,bakım tutkusunu farklı bir boyuta taşıyan ürünler ve  içeriğindeki aktif bileşenlerle sürdürülebilir güzelliğe doğanın izinde bir yaklaşım sunuyor.

Sephora Collection ürünlerine sephora.com.tr, Sephora Mobil Uygulaması ve Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.