SEREN ERDOĞAN’IN YENİ YIL STANDI

Date:

seren erdoğanSeren Erdoğan, Adı Bizde Kalsın’da düzenlenen alışveriş alanına stant açtı. Standında basic parçalara daha çok ağırlık veren Erdoğan, Shine koleksiyonundan parçaları standından eksik etmedi.

Koleksiyonunda kullandığı ışıl ışıl taşlarla renkli bir stant açan Seren Erdoğan, kumaşa işlediği taşlarla feminen ruhu yansıttığını belirtti. Ayakları yere sağlam basan özgüvenli kadınları ilham kaynağı olarak gören başarılı modacı, yeni yıl statdı ile moda severlerin karşısına çıktı.

Seren Erdoğan;2009 yılında Ankara Güzel Sanatlar Lisesi- Resim Bölümü’nden mezun olan Seren Erdoğan, 2013 yılında Atılım Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü’nü %100 burslu olarak başarı ile tamamladı. Education Consultancy Congress gibi profesyonel tecrübeleri olan başarılı modacı, Pakistan Chugtai Sanat Ödülü’nün 2012 yılındaki sahibi oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Dubai Moda Haftası yeni sezon programını duyurdu

Dubai Moda Haftası 22-26 Ekim tarihleri arasında yerel ve uluslararası tasarımcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Elsa Hosk Witchery koleksiyonu ile gardırop temellerini sunuyor

Elsa Hosk, Witchery için hazırladığı 25 parçalık özel koleksiyon ile modern kadının gardırobuna zamansız ve işlevsel bir yaklaşım getiriyor.

Lüks marka dünyasında satılmayan ürünlerin imhası tartışılıyor

Avrupa Birliği'nin satılmayan ürünlerin imhasını yasaklayan yeni düzenlemesi, lüks marka dünyasında stok yönetimi ve sürdürülebilirlik tartışmalarını artırdı.

2027 trend beklentileri modayı nasıl dönüştürüyor

2027 trend beklentileri arasında otantiklik arayışı, insan odaklı deneyimler ve topluluk bilinci öne çıkıyor.