Anasayfa / MANŞET / Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, yılbaşı için küçük büyük herkese uygun geniş ürün yelpazesiyle göz dolduruyor. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birçok  alternatif   IN STREET’te sizleri bekliyor!

Hayatın her anında sizi yalnız bırakmayan günlük yaşamda, sokakta, dansta ve bulunduğunuz her ortamda stilinizi yansıtan  IN STREET; Kış Koleksiyonu’nda yer alan birçok model seçeneğiyle yeni yıl heyecanına da ortak oluyor! Sevdiklerinizi sezonun modası ayakkabı ve spor ürünleriyle mutlu etmek ya da yılbaşı gecesinde kombinlerinizi klasik stilin modern çizgileriyle harmanlamak isterseniz aradığınız parçaları In Street’te bulacaksınız!

Sokak stilinin vazgeçilmezi spor ayakkabılar ve sneaker modelleri; kadın, erkek ve çocuklar için yeni yılda da en ihtiyaç duyulan parçalar oluyor. Siyah, beyaz, bordo,haki, hardal, gri ve kırmızı renkleriyle dikkat çeken modeller kalın taban, bağcık ve renkli şerit detaylarıyla konfor ve şıklığı aynı anda sunuyor. Boğazlı tasarımlar ise trend görünümüyle bilekleri sıcacık tutarak adımlara renk katıyor. IN STREET çanta modelleri cıvıl cıvıl görünümüyle dikkat çekerken, geniş iç hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan montlar, sweatler ve eşofmanlar ise yeni yıla sportif girmek isteyenlerin tercihi oluyor. Gündüzden geceye, tüm kombinler ile harmanlanarak uyum sağlayacak modeller IN STREET’TE sizleri bekliyor!

IN STREET atkı ve bere koleksiyonu ise kış mevsiminde yumuşacık yapısıyla soğuktan korurken aynı zamanda da sevdikleriniz için harika bir hediye alternatifi oluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.