Sevgiler Günü’nün En Anlamlı Hediyesi

Date:

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Sevgililer Günü’nde çok özel bir hediye alternatifi sunuyor. 14 Sevgililer Günü’nde ÇEKÜL’ün 7 Ağaç Ormanları Programı’ndan fidan hediye ederek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Tükettiğinin kadarını doğaya geri ver

ÇEKÜL Vakfı’nın 7 Ağaç Ormanları Programı, her yıl doğaya kazandırılması gereken ağaçları yeniden toprakla buluşturarak ekolojik dengeyi koruma amacını taşıyor. Programın 7 Ağaç ismi ise  bir insanın bir yıl boyunca tükettiği doğal kaynakları temsil ediyor. Yani bir kişi yılda tükettiği 7 ağaç yerine 7 fidan dikerek doğaya olan borcunu ödüyor.

Sevgililer Günü’nde klasik hediyeler yerine, özel bir notla anlam katacağınız fidan bağışı yapabilirsiniz. ÇEKÜL Vakfı, bağışçılara özel tasarlanmış hediye kartları sunarak bu anlamlı hediyeyi unutulmaz bir anıya dönüştürüyor.

35 yıllık geçmiş

ÇEKÜL Vakfının 1992 yılında başlattığı ağaçlandırma programı kapsamında ilk fidanlar artık yetişkin birer ağaç oldu. Türkiye’nin farklı bölgelerinde 70’ten fazla sahada 4 milyondan fazla fidan, doğaseverlerin desteğiyle toprakla buluştu. ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları, 1 milyonu aşan doğaseverin desteğiyle büyümeye devam ediyor. Bireyler ve kurumlar, özel günlerde sevdikleri ve müşterileri adına fidan bağışında bulunuyor.

Bu Sevgililer Günü’nde siz de aşkınızı doğayla buluşturun, geleceğe yeşil bir miras bırakın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Lüks Markalar İçin Yatırım Fonu

Dublin ve Paris merkezli yeni bir girişim, İrlanda moda...

Elektronik Müziğin Efsanesi Tiësto, İstanbul’a Geliyor

Elektronik müziğin dünya çapındaki en güçlü isimlerinden Tiësto, bu...

Miss Grand International All Star’da Yarışacak

Dünya genelinde taç giymiş ve derece elde etmiş güzellerin...

Milano Tasarım Haftası’nda Electrolux Rüzgarı

Milano Tasarım Haftası 2026 kapsamında sahne alan Electrolux, “The...