Anasayfa / GÜZELLİK / ŞEYDA COŞKUN İLE HAFİFLEYİN

ŞEYDA COŞKUN İLE HAFİFLEYİN

SeydaCoskun
Şeyda Coşkun

Sportif ve enerjik bir hayata merhaba demek isteyenlere 21 günlük kişiye özel paket sunan Şeyda Coşkun, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyor. Başarısı ispatlanmış deneyimlerini BE LIGHT markası ile destekleyen Şeyda Coşkun, “21 Günde Hafifle” programı ile hem sporun hem de uyguladığınız beslenme düzeninin sizlere nasıl rehberlik edeceğini keşfetmenizi sağlıyor.

1 Kasım’da başlayacak program, yaşamınızı fiziken ve ruhen hafifletmenin yanı sıra sizi formunuza kavuşturuyor. Şeyda Coşkun’un danışmak istediğiniz her konuda destek olduğu “21 Günde Hafifle” programında, aynı zamanda katılımcıların günlük olarak takibi yapılıyor.

“21 Günde Hafifle” programının en büyük farkı, bu yolculuğa tek başınıza değil, 7 gün 24 saat size destek olup pes etmenize asla izin vermeyecek koçlarınızla ve sizinle aynı hedefleri paylaşan grup arkadaşlarınızla birlikte çıkıyor olmanız. Program süresince BE LIGHT’ın yaratıcı lezzetlerle dolu, şeffaf ve bilinçli mutfağında hazırlanan paketlerin yanı sıra, yemek alanındaki dünya trendleri ve yenilikler de servis ediliyor. Yemeklerin günlük olarak adrese teslim edilmesiyle hayatınızı kolaylaştıran program, ideal beslenme konusunda yol gösteriyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yüksek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.