Anasayfa / MODA YOLU / Stilinize Son Noktayı Gc ile Koyun

Stilinize Son Noktayı Gc ile Koyun

Zengin saat koleksiyonlarıyla farklı zevklere hitap eden Gc’nin yeni modeliyle estetik ve şıklıktan ödün vermeden fark yaratan bir tasarıma imza atıyor. 

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Gc’nin yeni modeli, klasik bir tasarımı günümüzün çizgileriyle yeniden yorumluyor. Stilindeki iddiasını saatiyle de göstermek isteyen erkeklere hitap eden bu özel saat, kahverengi deri kayışı ve bronz kasasıyla göz alıyor. Saatin yeşil kadranındaki kronometre ve takvim detayları ise fonksiyonelliğini arttırıyor. 

Gc koleksiyonunda yer alan birbirinden iddialı tasarımlara sahip erkek ve kadın saatlerine Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr üzerinden ulaşabilir, online siparişlerinizde hızlı teslimat, hediye paketi ve kolay iade opsiyonlarından faydalanabilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tek Gözlük, Çoklu Kullanım: Kişiye Özel Tasarlanmış İşlevsel Gözlük

Tek Gözlük, Çoklu Kullanım: Kişiye Özel Tasarlanmış İşlevsel Gözlük

Hem güneşin zararlı ışınlarından korumak hem de görme kusurlarını ortadan kaldırmak amacıyla tasarlanan Papary Sunglasses’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.