Anasayfa / MANŞET / Stranger Things heyecanı Quiksilver ile Boyner’de!

Stranger Things heyecanı Quiksilver ile Boyner’de!

Türkiye’nin ve dünyanın en çok tercih edilen markalarını müşterileri ile buluşturan Boyner, yepyeni bir koleksiyona daha ev sahipliği yapıyor. Quiksilver’ın, dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip Stranger Things dizisinden ilham alarak hazırladığı Quiksilver X Stranger Things özel koleksiyonu sadece Boyner Cadde mağazası, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’da yer alıyor. 

Güncel moda kodlarıyla her zaman yenilikleri takip eden Boyner, yepyeni bir iş birliğinden doğan özel koleksiyonunun satışına başladı. Quiksilver markasının, izlenme rekorları kıran Stranger Things dizisindeki karakterlerden ilham alarak hazırladığı kapsül koleksiyon, dizi tutkunlarının favorisi olacak. 

Stranger Things’in doğa üstü ve gizemli dünyasından ilham alan koleksiyon, 1980’lerin surf stilini yeniden yaratıyor. Günlük yaşamında rahatlığına önem verenlerin, yenilikleri takip edenlerin ve “cool” görünüm yakalamak isteyenlerin seveceği koleksiyonda tişört, sweatshirt ve ceket gibi parçalar, dizinin ikonik sahnelerini ve doğaüstü karakterlerini yansıtan renk ve çizgilerle sunuluyor. 

Quiksilver X Stranger Things koleksiyonu sadece Boyner Cadde’de, boyner.com.tr’de, Boyner uygulaması ve Boyner Now’da müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.