Anasayfa / MANŞET / Supermom Alışveriş Festivali Hilltown AVM’DE

Supermom Alışveriş Festivali Hilltown AVM’DE

Küçükyalı Hilltown AVM, anne-çocukları bir araya getiren 7. Supermom Alışveriş Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. 29-30 Kasım ve 01 Aralık tarihlerinde düzenlenecek festivalde söyleşiler, sürpriz hediyeler Hilltown AVM ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul’un Anadolu yakasında ziyaretçilerine yeni nesil alışveriş ve yaşam merkezi deneyimi sunan Küçükyalı Hilltown AVM, birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Küçükyalı Hilltown AVM’nin bu yıl yedinci kez düzenlenen Supermom Alışveriş Festivali ile ziyaretçilerine keyif dolu alışveriş günleri yaşatacak. Supermom Alışveriş Festivali’nde birbirinden seçkin tasarımlar ve rengarenk ürünler, çekilişler ve sürpriz hediyeler misafirleriyle buluşacak.

Küçükyalı Hilltown AVM içerisinde düzenlenecek olan festival alanında, AVM misafirleri yapacakları alışverişlerinde sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. 29-30 Kasım ve 01 Aralık 2019 tarihlerinde saat 10.00-19.00 arası gerçekleşecek olan festivale AVM ziyaretçileri ücretsiz olarak katılabilecek.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.