Anasayfa / MANŞET / THE CHAINSMOKERS KÜRESEL MARKA ELÇİSİ OLDU

THE CHAINSMOKERS KÜRESEL MARKA ELÇİSİ OLDU

Ünlü pop müzik ikilisi Alex Pall ve Andrew (Drew) Taggart ya da dünya çapında bilinen adlarıyla The Chainsmokers grubu, 2017 Sonbahar sezonundan itibaren Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored ve Tommy Hilfiger spor giyim dahil Tommy Hilfiger erkek giyim koleksiyonlarının küresel marka elçisi olacak. Grammy ödüllü ikili, markanın 30 yılı aşkın erkek giyim mirasına modern ve genç bir ruh getirecek.

The Chainsmokers, modern pop kültürün merkezinde yer alıyor ve müzikleri küresel kitle tarafından çok beğeniliyor” diyen Tommy Hilfiger şöyle devam etti: “Indie, pop, dans ve hiphop müzik türlerini sentezleyerek kendilerine yeni bir niş yaratmalarını takdir ediyorum. Alex ve Drew, günümüzün Tommy Erkeği tanımını mükemmel bir şekilde temsil ediyorlar. Yetenekleri, pozitiflikleri, benzersiz sound’ları ve çabasız ‘cool’ stilleriyle müzik dünyasında öne çıkıyorlar. Onlarla moda ortamında birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız.”
Tommy Hilfiger Global ve PVH Europe CEO’su Daniel Grieder ise şu yorumda bulundu: “Tommy’nin modayla müziği buluşturma konusunda öncülük eden yaklaşımı, erkek giyim mirasımızın bir parçası. The Chainsmokers ile işbirliğimiz, şirketimizin heyecan verici moda koleksiyonları, özel alışveriş deneyimleri ve dijital ticaret kolaylıkları ile yeni nesil Tommy Hilfiger tüketicilerini erkek giyim alanımıza çekmeye odaklı stratejimizin mükemmel bir yansıması. Erkek giyim kategorimiz, Tommy Hilfiger markasının potansiyelini dünyanın tüm bölgelerinde gerçeğe dönüştürme yolculuğumuzda önemli odak alanlarımızdan biri olamaya devam ediyor.”

The Chainsmokers, 2012 yılında kurulduğundan bu yana 10 milyondan fazla single satmanın yanı sıra halen dünyanın en fazla canlı dinlenen üçüncü müzik grubu konumunda bulunuyor. İkili, 2017’de “Don’t Let Me Down,” feat. Daya ile En İyi Dans Parçası kategorisinde Grammy aldı ve “Closer” feat. Halsey adlı single parçaları ile Billboard Müzik Ödüllerinde Yılın İşbirliği ödülünü kazandı. Parça, bugüne dek bir milyar YouTube görüntülemesini aşmayı başaran ilk lirik video oldu.

The Chainsmokers ise şu açıklamayı yaptı: “Tommy Hilfiger gibi biz de her zaman bireyselliği kutlamanın önemine ve kuralları yıkmak gerektiğine inanıyoruz. Tommy, modayla müziği buluşturan işbirliklerine yol açtı. Biz de kendi sanatsal yaklaşımımızla bu kadar uyumlu olan ve hayranlarımıza unutulmaz deneyimler yaşatma tutkumuzu paylaşan bir markayla birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız.”
Kampanyanın çekimleri Lachlan Bailey tarafından San Francisco’da yapıldı. Özel video teaser’larında The Chainsmokers’ın özel mikslenmiş müzikleri kullanılacak. Dünya çapında 2017 Sonbaharında lanse basılı, online ve açık hava mecralarında lanse edilecek entegre kampanya, tüketiciye yönelik benzersiz aktiviteler ve markanın özgün pop kültür yaklaşımını dünyaya getirmeye devam eden deneysel etkinliklerle desteklenecek. Tommy Hilfiger erkek giyim kampanyası, küresel marka elçisi Amerikalı süper model Gigi Hadid’in rol aldığı kadın giyim kampanyalarıyla birlikte yayınlanacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.