Anasayfa / EKO-MODA / THE CORE ISTANBUL İÇİN SON GÜN

THE CORE ISTANBUL İÇİN SON GÜN

Bu yıl, 13-14 Eylül 2017 tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek olan, The Core Istanbul için başvurular için (18 Ağustos 2017) bugün son gün. KDV dahil 9 metrekare alan için 5 bin TL katılım payının alındığı etkinlik, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da defile yapacak firmalar için ücretsiz olacak.

İHKİB tarafından düzenlenen ve moda tasarımcılarını ve markaları uluslararası satın alma sorumlularıyla buluşturan The Core Istanbul İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarının gösterileceği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) ile eş zamanlı ve aynı mekânda gerçekleşecek. The Core Istanbul; Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika ülkelerinden alım gruplarını ağırlıyor olacak. The Core Istanbul’a katılan markalar hem yeni sezon koleksiyonlarını tanıtabilme hem de nitelikli satın alma yetkilileri ile buluşma imkanına sahip olacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.