Anasayfa / MANŞET / The North Face En İkonik Stillerini Yeniden Tasarladı: ICONS RMST

The North Face En İkonik Stillerini Yeniden Tasarladı: ICONS RMST

Icons RMST koleksiyonu,The North Face’in mirasını yorumlayarak yenilikçi formunu nesillere aktarıyor.

Icons RMST serisinin yeni ürünleri, hayatı keşfetmekten keyif alanlar için ileri teknoloji ve geliştirilmiş özellikleriyle The North Face’in dağlardaki mirasını sürdürüyor.

The North Face, yenilikçi teknolojileri, birinci sınıf materyalleri ve konstrüksiyonu markanın en sevilen tarzlarıyla birleştiren ve bu parçaları, 30 yıldan beri bir ilk olarak performans odaklı geliştirmelerle yükselten yeni ürün grubu Icons RMST’yi tasarladı. 8 Kasım’dan itibaren tüm dünyada satışa sunulacak olan Icons RMST serisi, dünyanın dört bir yanındaki keşif tutkunları için onlarca yıldır en güvendiği ürünleri yeni stilleri ile beğenilerine sunuyor. 

Koleksiyonu değerlendiren The North Face Kıdemli Tasarım Müdürü David Whetstone şunları söyledi, “Icons RMST, dağ keşifleri için oluşturulmuş orijinal ürünlerimizin mirasını sürdürürken onları yenilikçi bir bakış açısıyla geliştiriyor. The North Face’in yıllar içerisinde geliştirdiği teknolojiyi ikonik tasarımların DNA’sını koruyarak entegre ettik ve modernize bir uyum sağladık. Kısaca, en sevdiğimiz ürünler yeniden yorumlandı!”

Icons RMST, üstün teknoloji, yükseltilmiş yapı, rafine özelliklerle birlikte rüzgar ve hava koşullarına karşı aşamalı koruma sağlayan Nuptse Mont, Himalayan Parka ve Denali Mont gibi stilin temelini oluşturan ürünleri farklı bir boyuta taşıyor. Yeni ürün serisi, 1990’ların başında keşif sisteminin bir parçası olarak yaratılan bu ikonik parçaların orijinal tasarım amacını hatırlatarak, The North Face severleri bir zaman yolcuğuna çıkıyor. Teknik olarak en gelişmiş entegre giyim koleksiyonu, zorlu hava koşullarında Himalaya’dan Antarktika’ya uzanan bir keşif yolcuğuna eşlik etmek için tasarlandı.

Koleksiyona, 8 Kasım’dan itibaren seçili The North Face mağazalarından ve http://www.thenorthface.com.tr’den ulaşılabilecek. RMST Nuptse Mont, RMST Denali Mont, RMST FUTURELIGHT™ Mountain Mont, Erkek RMST Himalayan Parka ve çok daha fazlası seride keşfedilmeyi bekliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.