Anasayfa / MANŞET / The North Face: Freerıde Koleksiyonu

The North Face: Freerıde Koleksiyonu

The North Face’in üst düzey teknolojiyle tasarlanan Freeride Koleksiyonu ile tanışın. Sınırların sadece zihinde olduğuna inanan The North Face, dondurucu soğuklarda performans odaklı kar kıyafetleriyle maceraya devam etmenizi sağlıyor.

Karlı havalarda yapılan doğa yürüyüşleri, kayak aktiviteleri ve zorlu koşullarda gerçekleşen performanslarınız için Freeride Koleksiyonu en büyük destekçiniz oluyor. Tamamı nefes alabilen ve su geçirmez teknik donanımlar ile üretilmiş bu koleksiyon, konforlu yapısı sayesinde gün boyu sınırsız hareket özgürlüğü sunuyor.

Kar kıyafetlerinden oluşan yeni Freeride Koleksiyonu, soğuk günlerde size koruyacak teknik donanım ile üretilmiştir. Su ve rüzgar geçirmez parçalardan oluşan bu seri, canlı ve renkli tasarımlarıyla tarzınızdan ödün vermeden gerçek bir performans deneyimlemenizi sağlıyor. Dragline Mont ve Dragline Tulum Pantolon ürünlerinden oluşan Freeride Koleksiyonu, tüm kayak aktiviteleri için güvenilir bir tasarıma sahiptir. 

Freeride Koleksiyonu’na seçili The North Face mağazalarından ve http://www.thenorthface.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.