Anasayfa / EKO-MODA / TÜRKİYE’DE BOYNER, YURTDIŞINDA LC WAIKIKI

TÜRKİYE’DE BOYNER, YURTDIŞINDA LC WAIKIKI

C_Waikiki_ozel_oduluModa dünyasının liderleri belli oldu. Capital ve Ekonomist dergilerinin Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) katkılarıyla 2016 yılı verileriyle yaptığı araştırma kapsamında “Perakendenin En Hızlıları” ödülleri sahiplerini buldu. “Türkiye’nin Ciroya Göre En Büyük Perakende Şirketleri” kategorisinde BİM birinciliği elde ederken, Migros ikinci, A101 ise üçüncü oldu.

Tekstil konfeksiyon sektörünün lider kuruluşları

Türkiye’nin Mağaza Sayısına Göre En Büyük Şirketleri listesine tekstil ve konfeksiyon-perakende sektöründen ayakkabıda FLO Mağzacılık, giyimde LC Waikiki, lüks perakende Vakko, ev tekstilinde English Home, kişisel bakım zincirinde Gratis girdi.

Türkiye’nin Ciroya Göre En Büyük Lüks Perakende Şirketleri” kategorisinde lider Beymen olurken, “Türkiye’nin Metrekareye Göre En Büyük Ev Tekstili Perakende Şirketi” Zorlu Tekstil seçildi. LC Waikiki, “Yurtdışında Metrekareye Göre En Büyük Perakende Şirketi” olurken, ikinci İstikbal, üçüncülüğü Koton aldı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.