Anasayfa / MAGAZİN / Ünlü İsimler Nine West Yeni Sezon Koleksiyon Tanıtımında Buluştu

Ünlü İsimler Nine West Yeni Sezon Koleksiyon Tanıtımında Buluştu

Attığı güçlü adımlarla kendinden söz ettiren kadınlardan ilham alan Nine West, New York podyumlarından İstanbul’a taşıdığı 2022 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nu ünlü isimlerin katıldığı özel bir davet ile tanıttı. 

Özgün, cesur ve güçlü kadınların markası Nine West, canlı renkler ve birbirinden şık modellerden oluşan 2022 İlkbahar / Yaz Koleksiyon’nun tanıtımını, geçtiğimiz gün Soho House’da düzenlenen özel bir davetle gerçekleştirdi. 

FLO Pazarlama ve Büyüme Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Kunt’un ev sahipliğinde ve Burcu Esmersoy’un moderatörlüğünde gerçekleşen “New York to İstanbul” temalı davete katılan ünlü isimler arasında; Aslı Bekiroğlu, Gamze Erçel, Gökçe Akyıldız, Hande Şaşmaz, Mihre Çelikkol ve Saadet Özsırkıntı da vardı.

Moderatörlüğünü üstlendiği gecede Burcu Esmersoy’un da tercihi Nine West oldu. Vogue Moda Direktörü Ceylan Atınç ile yeni sezon moda trendleri sohbetiyle başlayan davet, astroloji yorumları en çok merak edilen ünlü astrolog Hande Kazanova’nın burçlar ve alışveriş üzerine yorumlarıyla devam etti. Türkiye’nin en önde gelen make-up artistlerinden Rıfat Yüzüak ise makyaj ve cilt bakımı hakkındaki yeni trendleri davetlilerle paylaştı.  

Tam bir ayakkabı tutkunu olduğunu belirten Burcu Esmersoy“Ayağımıza giyiyoruz ama ayakkabılar aslında baş tacımız. Her kadın gibi benim de dolabımın vazgeçilmezi ayakkabılar… Nine West’in New York podyumlarımdan İstanbul’a getirdiği koleksiyonun canlı renkleri ruh halimizi yükseltecek kadar cesur. Topuklar, ışıltılı duruşlar cezbedici… Koleksiyondaki; zincirler, taşlar, renk ve doku oyunları adeta bir festival havasını yansıtıyor. Minimalist tasarımlardan her an bir davete katılmaya hazır şık ayakkabılara kadar tüm tasarımlar baştan çıkarıcı” dedi.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.