Anasayfa / EKO-MODA / ÜNLÜ MODACI TİCARETE ATILDI

ÜNLÜ MODACI TİCARETE ATILDI

HAKAN AKKAYA_DEFİLE
Hakan Akkaya, “Sitede abiyeleri sipariş üzerinden alacağız ve fiyatlar buna göre şekillenecek. Herkese hitap eden fiyatlarla tasarımlar da sunacağız. Mesela takım elbiseler bin ila 2 bin 500, gömlekler 200 ile 450 TL arasında olacak. Kalem elbiseler ise 700 ila bin 500 TL arasında olacak” dedi.

Ünlü modacı-tasarımcı Hakan Akkaya, New York Moda Haftası’nda düzenlediği defile ile adeta podyumların tozunu attırdı. Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan’ın “Katip Arzuhalım” şarkısının müziği eşliğinde defilesini gerçekleştiren Akkaya, manken olarak Özge Ulusoy, Çağla Şıkel ve Paris Hilton’un kardeşi Barron Hilton’u tercih etti. Akkaya’nın “eşitlik” temasından ilham alarak “Hepimiz Biriz ve Aynıyız” ismiyle hazırladığı 2018 İlkbahar-Yaz Kadın-Erkek Koleksiyonunda, siyah ve beyaz renkler dikkati çekti.

E-ticarete atıldı

Türk modacı Hakan Akkaya, ikinci kez katıldığı New York Moda Haftası’nda (NYFW) yeni koleksiyonunu tanıtımı sırasında modacıdan sürpriz bir haber daha geldi. Ünlü modacı ticarete atılıyor. hakanakkaya.com adlı e- ticaret sitesi kuran ünlü modacı bu yatırım için yaklaşık  2 milyon dolar harcadı. Sabah Gazetesi’nden Betül Alakent’in haberine göre site üzerinden Akkaya, kendi imzasını taşıyan ürünleri site üzerinden satışa sunacak. Hem Türkiye hem Amerika’da aynı anda ekim ayında faaliyete geçecek olan sitede, kadın-erkek koleksiyonlarının yanı sıra parfüm, ayakkabı ve aksesuvarlar yer alacak.

HAKAN AKKAYA

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.