Anasayfa / EKO-MODA / UYGUN FİYATLARLA DAVET ŞIKLIĞI

UYGUN FİYATLARLA DAVET ŞIKLIĞI

Otto Group bünyesindeki bonprix, yaz davetlerinde kusursuz görünmek isteyen kadınlar için birbirinden şık ve zarif elbiseleri uygun fiyatlarla sunuyor. Taş, payet ve derin yırtmaçlar, maksi elbiselerde feminen bir görünüm yaratırken, kısa elbiseler ise, şifon, dantel ve transparan detaylarıyla büyülüyor. Seçili ürünleri yalnızca 24 saat içerisinde kargoya veren bonprix ile davete sayılı günler kalsa bile, kadınlar kendilerine en yakışan elbiseyi oturdukları yerden hızlı ve güvenli bir şekilde almanın keyfini çıkarıyor.

bonprix fiyat listesi

Her yaşa, bedene ve bütçeye hitap eden bonprix.com.tr’de, ön kısmı yırtmaçlı, geniş volanlı Payetli Elbise 199,99 TL; sezonun trendini yansıtan düşük omuz modeliyle büyüleyen Straz Taşlı Elbise 179,99 TL; yuvarlak yakalı, derin yırtmaçlı Drape ve Dantel Detaylı Elbise 199,99 TL; ışıldayan straz taşlarıyla göz alıcı Sırt Dekolteli Elbise 217,99 TL; zarif görünümüyle davetlerin havasını değiştiren Dantelli Elbise 199,99 TL; zarif dantel detaylı Çiçek Desenli Elbise 199,99 TL; dar ve uzun kesim, feminen görünümlü Volanlı Elbise 129,99 TL; yakası transparan Taşlı Aplike Detaylı Elbise 299,99 TL; bel hizasındaki nakışları sayesinde yüksek konfor sunan, dantel detaylı Kruvaze Kesim Elbise 179,99 TL; göğüs hizası dantel detaylı, dar kesim Kendinden Desenli Jarse Elbise 149,99 TL; şık ve etkileyici, transparan detaylı Dantelli Elbise 199,99 TL; kol ağzı boncuk detaylı, dökümlü kesim Truvakar Kol Şifon Abiye Elbise 179,99 TL’ye satışa sunuluyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.