Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / UZAYDAN GELEN AYAKKABI

UZAYDAN GELEN AYAKKABI

UUZAYDAN GELEN AYAKKABIVans 60 yılı aşan uzay araştırmaları ve keşiflerinden dolayı NASA’ya, özel olarak hazırladıkları kıyafet ve ayakkabı koleksiyonunu ithaf ediyor. Orijinal astronot tulumundan ilham alarak tasarlanan ayakkabı koleksiyonundaki ayakkabılarda; açık bırakılan sünger ve birbiriyle değiştirilebilir, astronot tulumlarının üzerinde bulunan rütbe yamaları gibi benzersiz tasarım detayları bulunuyor. Klasik kıyafet ve aksesuar modellerine ek olarak Vans’in zamansız siluetlerinden Sk8-Hi ve Old Skool da NASA’ya kozmik bir övgüde bulunuyor.

Koleksiyonda Sk8-Hi MTE, Old Skool ve Slip-On modelleri çocuklar ve büyükler için sekiz farklı şekilde yenileniyor. Üstün kaliteli deri ile tasarlanan üst bölümü ve bileği çevreleyen bölümde özellikle açık bırakılan sünger detayı ile Sk8-Hi 46 MTE DX yan tarafındaki yuvarlak NASA logosu ile tamamlanıyor.

Old Skool modelinde ise Vans turuncu renkte ve siyah NASA logosu ile karşımıza çıkıyor, siyah bağcıklarla tamamlanıyor. Turuncu modelin tamamen beyaz versiyonunda ise, açık bırakılan boğaz bölümdeki süngerler dikkat çekiyor.

Vans Space Voyager KoleksiyonuÇocuklar için iki klasik Vans modeli yeniden yaratılıyor. Slip-On modelinin üst yüzeyi galaksi deseniyle yeniden yorumlanırken Sk8-Hi MTE, siyah uzay botlarından ilham alınarak tasarlanıyor. Nemi ve ısıyı kontrol eden içyapısı ve yürüyüşü kolaylaştıran, dayanıklı tabanı ile Sk8-Hi MTE modeli, Vans’in MTE 360™ teknolojisine sahip.

Kapsamlı bir koleksiyon için Vans, üç farklı ceket, turuncu ve siyah renklerinde Vans Space anorak üst, insanoğlunun Ay’a ilk yolculuğuna ithafen Apollo 11 grafik detaylı iki farklı renkte Space Torrey Padded MTE ceket tasarladı. Koleksiyona ek olarak siyah kapüşonlu üst ve beyaz uzun kollu tişört de koleksiyona eklendi. Çocukların da unutulmadığı koleksiyonda büyüklerle uyumlu üstler de yer alıyor.

Koleksiyonun son parçaları ise NASA’nın ikonik renkleri ve grafik detayları kullanılarak tasarlanan turuncu renkli Grind Skate Duffel çanta ve Snag Plus sırt çantası oluyor.

Vans_SpaceVoyager

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.