Anasayfa / MANŞET / VAKKO ESMOD MEZUNİYET DEFİLESİ

VAKKO ESMOD MEZUNİYET DEFİLESİ

VAKKO ESMOD Moda Akademisi, Moda Tasarımı ve Yaratımı Diploma Programını tamamlayan öğrencilerin mezuniyet koleksiyonları,özel bir defile ile moda dünyasına sunuldu.Her bir parçası ayrı bir hikayeye sahip moda şovu, mezunlarının yeteneklerini gözler önüne serdi. Yaratıcılık, kusursuz el işçiliği ve estetiği bir arada sunan defilede genç tasarımcıların koleksiyonları büyük beğeni topladı.

15 ülkede 21 okulu bulunan 176 yıllık geçmişe sahip dünyanın ilk ve etkin moda okulu Esmod ile Türkiye’nin ilk lüks moda markası Vakko işbirliğinde 2013 yılında hayata geçen Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin 3 yıllık Moda Tasarımı ve Yaratımı Diploma Programı son sınıf öğrencilerinin tasarımlarının sergilendiği özel defile 20 Haziran Salı günü Vakko Moda Merkezi Nakkaştepe’de gerçekleşti. 3 yıllık diploma programını tamamlayan öğrenciler her bir parçası ayrı bir hikayeye sahip 90 parçadan oluşan koleksiyonlarını; aileleri, Vakko ve Esmod Paris yöneticileri, moda tasarımcıları ve profesyonelleri ile paylaşma fırsatı bularak çok özel bir deneyim yaşadılar.

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan Vakko Esmod jürisi defile öncesi öğrencilerin tasarımlarından oluşan sergiyi deneyimleyerek değerlendirdi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen değerlendirme sistemi ile jüri üyeleri “Altın İğne” ve “Jüri Özel Ödülü”ne layık görülen genç tasarımcıları da belirledi. Jüri seçimi sonucunda, Jüri Özel Ödülü modelizm dalanında Aya Hammoud ödül alırken, Jüri Özel Ödülü moda tasarımı dalanında ise Nazlıcan Koray ödüle layık görüldü. 3 yıllık eğitimleri boyunca başarılı çalışmaları, uyumlu ve örnek davranışlarıyla dikkat çeken öğrenciye verilen Altın İğne Ödülü’nü almaya hak kazanan ise Zeliha Alpaslan oldu. Defilenin sonunda mezun olan genç yeteneklere mezuniyet belgeleri de takdim edildi.

Vakko Esmod Moda Akademisi Mezuniyet Defilesi 2017 sponsorları arasında; Bahariye, Orta Anadolu, YKK, Coats, Freudenberg markaları yer aldı. Gecede ayrıca Renner Tekstil – Officilal Application Partner of Swarovski kumaş ve aksesuarları ile destek olurken, Erol Cemal Hair Design saç, MAC makyaj sponsoru oldu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.