VARIETY POWER OF WOMAN’DA BİR TÜRK

Date:

Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya Variety Power of Women Awards 2017Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya Variety Power of Women Awards 2017’ye katıldı. Lifetime TV’nin projesi olarak 2006 yılından bu yana devam eden Variety Power of Women Awards farklı sivil toplum örgütlerini destekleyen dünyaca ünlü kadın sanatçılar arasından 5 kişi seçiliyor.

Bu yıl ünlü oyuncu Michelle Pfieffer’ın “Environmental Working Group”, ünlü senarist ve yönetmen Patty Jenkins’ın “Anti-Recidivision Coalition”, Hintli oyuncu Priyanka Chopra’nın “Unicef”, şarkıcı Kelly Clarkson’ın “XQ Super School” ve ünlü oyuncu Octavia Spencer’ın “City Year” projelerine katkıları, Variety Power Of Woman’dan onur ödülü getirdi.

Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, proje ile ilgili olarak şunları söyledi: “Seçilen kadınlar bir hayır kurumunun projesini destekliyor, hem kendileri kişisel bağış yapıyorlar hem de başkalarına ilham olarak bağış toplanmasına vesile oluyorlar. Bir anlamda başarının tanımını değiştiren bu etkinlik başarının olmazsa olmazlarının arasına hayırsever olmayı da ekleyen bu etkinlik tam da benim hayat felsefemi özetliyor. Geçen yıllarda Oprah Winfrey, Glenn Close, Whoopi Goldberg, Rachel Weisz, Scarlet Johansson, Helen Mirren, Miley Cyrus, Lena Dunham gibi isimlerin onore edildiği “Variety Power of Women Awards 2017”de kendi alanlarında devleşmiş kadınlarla birlikte olmaktan ve benim en başarılı bulduğum kadınlardan Ariana Huffington ile tanışıp sohbet etmekten büyük onur duydum”.

124 ülkede,150 milyondan fazla haneye, 11 dilde yayın yapan dünya devi A&E Networks’ün kanallarından Lifetime’ın seçtikleri hayır kurumlarına önemli katkılar sağlayan, aynı zamanda kendi alanlarında ünlü kadınları her yıl Variety dergisinin de kapağını süslüyorlar.

“Variety Power of Women Awards” etkinliğinden ilham alınarak gerçekletirilen Lifetime İkinci Şans Projesi geçtiğimiz günlerde “Lifetime Türkiye 2017 Honoree”leri olarak projeye destek veren başarılı sanatçı Meryem Uzerli ve başarılı iş kadını, Rönesans Holding CEO’su ve yaptığı büyük bağışla hayırsever kişiliği ile tanınan İpek Ilıcak Kayaalp onurlandırılmıştı.

Variety Power of Women Awards
Oprah Winfrey, Glenn Close, Whoopi Goldberg, Rachel Weisz, Scarlet Johansson, Helen Mirren, Miley Cyrus, Lena Dunham
 Oflaz Güvenkaya
Oflaz Güvenkaya
Kelly Clarkson-Esra Oflaz Güvenkaya
Kelly Clarkson-Esra Oflaz Güvenkaya
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Harlem’s Fashion Row 19. Yılını Ödül Töreniyle Kutladı

Harlem’s Fashion Row 19. Geleneksel moda şovu ve stil ödülleri töreninde sektörün önde gelen isimlerini ve yeni tasarımcıları bir araya getirdi.

Meghan Markle İngiltere dönüşü sonrası aile hayatından kesitler paylaştı

Meghan Markle, Prens Harry ve çocuklarıyla İngiltere'ye dönüşlerinin ardından aile yaşamlarına dair ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Finansal stresle başa çıkmanın yolları

Finansal stres artık sık sık duyduğumuz bir kavram. İş...

Pamela Anderson New York etkinliğinde dikkatleri üzerine çekti

Pamela Anderson, New York'ta düzenlenen Kering Foundation yemeğinde tercih ettiği siyah elbisesiyle moda dünyasının odağına yerleşti.