Anasayfa / MAGAZİN / VARIETY POWER OF WOMAN’DA BİR TÜRK

VARIETY POWER OF WOMAN’DA BİR TÜRK

Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya Variety Power of Women Awards 2017Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya Variety Power of Women Awards 2017’ye katıldı. Lifetime TV’nin projesi olarak 2006 yılından bu yana devam eden Variety Power of Women Awards farklı sivil toplum örgütlerini destekleyen dünyaca ünlü kadın sanatçılar arasından 5 kişi seçiliyor.

Bu yıl ünlü oyuncu Michelle Pfieffer’ın “Environmental Working Group”, ünlü senarist ve yönetmen Patty Jenkins’ın “Anti-Recidivision Coalition”, Hintli oyuncu Priyanka Chopra’nın “Unicef”, şarkıcı Kelly Clarkson’ın “XQ Super School” ve ünlü oyuncu Octavia Spencer’ın “City Year” projelerine katkıları, Variety Power Of Woman’dan onur ödülü getirdi.

Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, proje ile ilgili olarak şunları söyledi: “Seçilen kadınlar bir hayır kurumunun projesini destekliyor, hem kendileri kişisel bağış yapıyorlar hem de başkalarına ilham olarak bağış toplanmasına vesile oluyorlar. Bir anlamda başarının tanımını değiştiren bu etkinlik başarının olmazsa olmazlarının arasına hayırsever olmayı da ekleyen bu etkinlik tam da benim hayat felsefemi özetliyor. Geçen yıllarda Oprah Winfrey, Glenn Close, Whoopi Goldberg, Rachel Weisz, Scarlet Johansson, Helen Mirren, Miley Cyrus, Lena Dunham gibi isimlerin onore edildiği “Variety Power of Women Awards 2017”de kendi alanlarında devleşmiş kadınlarla birlikte olmaktan ve benim en başarılı bulduğum kadınlardan Ariana Huffington ile tanışıp sohbet etmekten büyük onur duydum”.

124 ülkede,150 milyondan fazla haneye, 11 dilde yayın yapan dünya devi A&E Networks’ün kanallarından Lifetime’ın seçtikleri hayır kurumlarına önemli katkılar sağlayan, aynı zamanda kendi alanlarında ünlü kadınları her yıl Variety dergisinin de kapağını süslüyorlar.

“Variety Power of Women Awards” etkinliğinden ilham alınarak gerçekletirilen Lifetime İkinci Şans Projesi geçtiğimiz günlerde “Lifetime Türkiye 2017 Honoree”leri olarak projeye destek veren başarılı sanatçı Meryem Uzerli ve başarılı iş kadını, Rönesans Holding CEO’su ve yaptığı büyük bağışla hayırsever kişiliği ile tanınan İpek Ilıcak Kayaalp onurlandırılmıştı.

Variety Power of Women Awards
Oprah Winfrey, Glenn Close, Whoopi Goldberg, Rachel Weisz, Scarlet Johansson, Helen Mirren, Miley Cyrus, Lena Dunham
 Oflaz Güvenkaya
Oflaz Güvenkaya
Kelly Clarkson-Esra Oflaz Güvenkaya
Kelly Clarkson-Esra Oflaz Güvenkaya

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.