Anasayfa / TAK TAKIŞTIR / VERSACE V-EXTREME PRO SAAT FİYATLARI

VERSACE V-EXTREME PRO SAAT FİYATLARI

Versace saatleriVersace saatlerinin erkeklerin dünyasına adanmış güçlü ve sportif yeni serisi V-Extreme Pro, göz alıcı şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken ilgi çekici fonksiyonlarıyla saatseverleri cezbediyor.

Işıltılı siyah kadran üzerinde yer alan, farklı bir ülkenin zaman diliminin sergilendiği Dual Time özelliğinin yanı sıra markanın ikonik Medusa figürü, büyük tarih göstergesi ve küçük saniye göstergeleri kadran üzerinde yer alan detaylar arasında.

Siyah, altın ve bronz tonların buluştuğu çift renkli kasa, değişebilir bezeli sayesinde farklı bir görünüme sahip olabilirken, tercihe bağlı olarak bezel üzerinde dakika göstergesi veya Versace logosu yer alabiliyor.

Hem estetik hem de teknik açıdan donanımıyla elegant ve sportif modeller sunan Versace V-Extreme Pro saat serisi fiyatları 6 bin 500 TL ile 7 bin 510 TL arasında değişiyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Referans: VRSCVCN010017, VRSCVCN020017, VRSCVCN030017
Kasa: Siyah / Lacivert / Bronz 46mm kasa çapı – dakika göstergeli veya Versace logolu değişebilir bezel; Medusa ikonu yer alan saat tepesi
Su basıncına dayanıklılık: Multifonksiyonel Quartz. – İsviçre yapımı, ikinci saat dilimi göstergesi, küçük saniye göstergeleri ve büyük tarih göstergesi
Kadran: Saatin 12’yi gösterdiği yerde Medusa figürü
Kayış: Versace baskılı silikon, kelebek toka

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şıklığın Gc Hali ile Tanışın!

Şıklığın Gc Hali ile Tanışın! 

Yeni yıl için iddialı bir hediye alternatifi olan Guess’in yeni modeli, seçkin tasarımıyla şıklığın adresi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.