Anasayfa / MANŞET / VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW ISTANBUL!

VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW ISTANBUL!

Victoria’s Secret Fashion Show, tüm dünyayı dolaşıyor. İstanbul’da bu muhteşem showu görmek şimdilik hayal olsa da onlar dünyanın en önemli metropollerinde showlarını yapmaya devam ediyorlar. Bu sefer Uzakdoğu’da gidiyorlar

Şangay tarihinde ilk defa Victoria’s Secret Fashion Show‘a ev sahipliği yapacak. Çekimleri 28 Kasım tarihinde gerçekleşecek ve moda şovu, 190’dan fazla ülkede izlenecek.
Türkiye’de ise 2017’yi 2018’e bağlayan yılbaşı gecesi TLC kanalında yayınlanacak olan Victoria’s Secret Fashion Show, geçen yıl tüm dünyada 1.4 milyar insan tarafından izlenmişti.

İstanbul-Adriana Lima-   Victoria’s Secret Fashion Show İstanbulModa, eğlence ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayan eşsiz iç çamaşırı defilesi, bu sene de pembe halı, melek röportajları, şovun hazırlık aşamalarına tanıklık eden sahne arkası görüntüleri ve muhteşem sahne performansları ile izleyenleri büyüleyecek. Bu sahne performanslarına kimlerin imza atacağıysa henüz gizemini koruyor. Şovda ihtişamlı ‘’Fantasy Bra’’yı taşıyacak şanslı meleğin kim olacağı da merakla bekleniyor. Favori meleklerden; Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell ve Taylor Hill ile yeni ve farklı yüzler merakla beklenen şovda boy gösterecek. Ayrıca popüler meleklerden Behati Prinsloo ve Candice Swanepoel’in şova geri dönüşü de büyük damga vuracak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.