Anasayfa / MAGAZİN / VICTORIA’S SECRET’IN ÖZEL MİSAFİRLERİ

VICTORIA’S SECRET’IN ÖZEL MİSAFİRLERİ

victoria's show gonca vuslateriVictoria’s Secret şovunun özel ön gösteriminde Afra Saraçoğlu, Ceren Hindistan, Fatoş Kabasakal, Dilan Çitak, Merve Sevi, Müjde Uzman, Özlem Kaymaz, Özlem Süer, Tara De Vries, Gonca Vuslateri ve daha birçok ünlü isim bir araya geldi ve Victoria’s Secret dünyasında buluştu. Türkiye’de ilk kez yapılan bu özel gösterime katılanların izleme fırsatı bulduğu defile herkesi büyüledi.

Dünyanın en seksi süper modellerinin yer aldığı ve canlı performanslarla zenginleşen 2018 Victoria’s Secret Fashion Show Türkiye’de ilk kez özel bir gösterimle davetlilerle buluştu. DJ performansının Carolin Almozlino ve Canan Soylu’nun yaptığı, özel bir etkinlikte gösterilen defileyi izleyenler Victoria’s Secret dünyasının ihtişamıyla buluştu.

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret melekleri Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve diğer süper modeller dünyanın en büyük ve görkemli şovunda yürüdü. 20 yıl boyunca Victoria’s Secret podyumunda yer alan Adriana Lima ise jubilesini yaptığı son yürüyüşü ile herkesi büyüledi.

Dünyanın en seksi süper modellerinin yer aldığı 2018 Victoria’s Secret Fashion Show’da, Swarovski’nin kristalleri ile süslenmiş Fantasy Bra, ikonik melek kanatları ve Brian Atwood tarafından tasarlanan topuklu ayakkabılar yer alıyor. Defilenin en önemli parçalarından 1 milyon dolar değerindeki Dream Angels Fantasy Bra, Atelier Swarovski tarafından Victoria’s Secret için özel olarak tasarlandı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.