WARDROBE.NYC minimalist tasarımları H&M’de

Date:

Minimalist moda anlayışıyla kapsül gardırop akımının öncülerinden biri haline gelen WARDROBE.NYC, ilk kez H&M ile güçlerini birleştirdi. 6 Ağustos’ta satışa sunulacak koleksiyon, markanın zamansız ve sade tasarım anlayışını daha geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyor.
2017 yılında Christine Centenera ve Josh Goot tarafından kurulan New York merkezli WARDROBE.NYC, yıllardır “az ama işlevsel parça” felsefesiyle moda dünyasında dikkat çekiyor. Yeni iş birliği de bu yaklaşımı koruyarak, gardıropların yıllarca kullanılabilecek temel parçalarla oluşturulabileceğini vurguluyor.

WARDROBE.NYC x H&M koleksiyonu, zamansız kesimler ve monokrom renk paletiyle kapsül gardırop anlayışını yeniden yorumluyor.

Zamansız Parçalar Ön Planda

Koleksiyon; uzun yün kabanlar, kruvaze ceketler, terzi işi etekler, rahat kesim pantolonlar, kapüşonlu sweatshirt’ler, yıkamalı denim parçalar ve body tasarımlarından oluşuyor.
Parçaların büyük bölümü markanın karakteristik siyah, beyaz ve gri tonlarından oluşan monokrom renk paletiyle hazırlanırken, koleksiyonda yalnızca pudra mavisi tek vurgu rengi olarak kullanılıyor.

Kalite ve Sürdürülebilirlik Bir Arada

Koleksiyonda yün, organik pamuk ve geri dönüştürülmüş teknik kumaşlar gibi kaliteli malzemeler tercih edildi. Böylece ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunulacak ürünlerde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışından ödün verilmemesi hedefleniyor.
Josh Goot’a göre bu iş birliği yeni tasarımlar üretmekten çok, markanın bugüne kadar ortaya koyduğu en güçlü parçaları yeniden değerlendirerek tek bir kapsül koleksiyonda bir araya getirme fırsatı sundu.

Uzun yün kabanlar, kruvaze ceketler ve rahat kesim pantolonlar, koleksiyonun uzun yıllar kullanılabilecek temel parçaları arasında yer alıyor.

Gardırop Zamanla İnşa Edilir
WARDROBE.NYC’nin kurucu ortaklarından Christine Centenera ise amaçlarının sezonluk trendler yaratmak değil, mevcut gardıroplara kolayca uyum sağlayacak temel parçalar tasarlamak olduğunu belirtiyor.
Centenera’ya göre iyi bir gardırop, her sezon tamamen yenilenen kıyafetlerden değil; yıllarca kullanılabilen kaliteli temel parçaların zaman içinde bir araya gelmesiyle oluşuyor.

Kapsül Gardırop Akımı Güçleniyor

Son yıllarda moda sektöründe yükselen kapsül gardırop anlayışı; daha az sayıda, kaliteli ve birbiriyle kolay kombinlenebilen kıyafetlerden oluşan sürdürülebilir bir giyim yaklaşımını temsil ediyor.
WARDROBE.NYC x H&M koleksiyonu da bu yaklaşımı uygun fiyatlı moda ile buluşturarak, tüketicilere uzun ömürlü ve zamansız bir alternatif sunmayı amaçlıyor.
Koleksiyon, 6 Ağustos 2026 itibarıyla H&M’in çevrim içi mağazasında ve seçili mağazalarında satışa sunulacak.

WARDROBE.NYC
Organik pamuk, yün ve geri dönüştürülmüş kumaşlarla hazırlanan koleksiyon, kaliteyi ve sürdürülebilirliği ulaşılabilir fiyatlarla bir araya getiriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Authentic Brands Group, eCommerce operasyonlarını genişletiyor

Authentic Brands Group, Dublin merkezli Luzern eCommerce ile olan stratejik ortaklığını Reebok markasının ötesine taşıyarak Avrupa pazarında genişletiyor.

Londra Moda Haftası ikonik markalarla başlıyor

Londra Moda Haftası, McQueen ve Mulberry gibi köklü markaların dönüşüyle 17 Eylül'de başlıyor.

Marquee Brands Kanadalı giyim markası Roots şirketini satın alıyor

Marquee Brands, Kanadalı outdoor ve yaşam tarzı markası Roots şirketini hisse başına 4,10 Kanada doları bedelle satın alarak portföyüne ekledi.

Moda dünyası bu araştırmayı konuşuyor !

İngiltere merkezli e-ticaret devi ASOS tarafından yürütülen kapsamlı araştırma,...