Anasayfa / MANŞET / WELCOME TO ANTALYA

WELCOME TO ANTALYA

Club Privé by Rixos Belek, The Land of Legends ev sahipliğinde düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’u ve ünlü Rus şarkıcı Nikolay Baskov’u ağırladı.
Club Privé By Rixos Belek’in en özel villası Paris Residence’ta konaklayan Adriana Lima, defile sonrası Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdi.

Türkiye’nin en büyük yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi The Land of Legends’ta, muhteşem defileyle nefesleri kesen melekler, defile öncesi tüm hazırlıklarını Club Privé By Rixos Belek’te gerçekleştirdiler. Modeller defile sonrası da yorgunluklarını yine Club Privé By Rixos Belek’te attılar.

Defileye hamamda hazırlandılar!

Adriana Lima’nın tavsiyesiyle Türk hamamını deneyimleyen ünlü top modeller, Club Prive by Rixos Belek’in Türk hamamını kullandıktan sonra 90 dakikalık masaj hizmeti ile defileye hazırlandılar. Masaj servisinden oldukça memnun kalan modeller defile sonrası da yorgunluklarını atmak için yine masajı tercih ettiler. Club Privé by Rixos Belek’in deniz manzaralı fitness salonunda spor da yapan modeller, tüm deneyimlerini Instagram hikayelerinde de “Cennetteyiz” diyerek paylaştılar.

Adriana_Lima

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.