Anasayfa / MANŞET / Wrangler’dan Outdoor Giyime Yeni Bir Soluk: All Terraın Gear By Wrangler

Wrangler’dan Outdoor Giyime Yeni Bir Soluk: All Terraın Gear By Wrangler

All Terrain Gear by Wrangler Koleksiyonu, outdoor giyimde fonksiyonellik ve yüksek performansı bir araya getiriyor.

Zamansız giyimin anahtar parçalarını sunan Wrangler, çok özel bir outdoor seçkisine yer verdiği ATG by Wrangler Koleksiyonu ile erkeklerin kış stiline yeni bir soluk getiriyor. Açık hava aktivitelerine ve doğa şartlarına uygun kıyafetleri herkes için erişilebilir kılan koleksiyon, outdoor tutkunlarını ilham verici fonksiyonel tasarımlar ve rahatlıkla buluşturuyor.

Soğuk hava koşullarına dayanıklı ve su geçirmez ceketler, modüler özelliği sayesinde üç farklı kullanım seçeneğiyle öne çıkıyor. Çift katmanlı ceketin yanı sıra içindeki polar tek başına giyilebilirken, üst katman olan mont ayrı bir parça olarak da kullanılabiliyor. Erkek giyiminin vazgeçilmezi gömlekler, içi polar ve çift taraflı kullanım seçeneğiyle koleksiyonun favori parçası oluyor. Gömleklerin arka kısmındaki cep detayı file kumaşı sayesinde sırtın hava almasını sağlarken, kol altındaki örme kumaş 360 derece hareket etme özgürlüğü sunuyor. 

Açık hava aktiviteleri için özel tasarlanan pantolonlar, çok yönlü kullanımıyla yüksek konfor vadediyor. İçi polarlı olan modeli soğuk havalara karşı korurken, koleksiyondaki kargo pantolonlar iki farklı kullanım özelliğiyle her koşula uyum sağlıyor. Pantolonda ayrı bir parça olarak tasarlanan paçalar çıkarıldığında şort olabiliyor, pantolonun içinde kalan yan cep ise çantaya dönüşebiliyor. 

Outdoor giyimde tüm ihtiyaçları karşılayan koleksiyon, kışlık monttan atkı ve eldivene kadar geniş bir seçki sunuyor. All Terrain Gear by Wrangler Koleksiyonu’nu Wrangler mağazaları, wrangler.com.tr ve bayi satış noktalarından keşfedebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.