Anasayfa / EKO-MODA / Yaz Aylarında Sadece Topuklu Ayakkabılar Değil, Şimdiye Kadarki En Rahat Ayakkabılar Da Tekrar Moda Oluyor

Yaz Aylarında Sadece Topuklu Ayakkabılar Değil, Şimdiye Kadarki En Rahat Ayakkabılar Da Tekrar Moda Oluyor

Yaz sezonuna hazırlanmaya başlıyoruz ve bu sadece kostüm uyumu açısından daha fazla egzersiz yapmak ve daha iyi yemek yemek anlamına gelmiyor. Artık yazlık ayakkabılarımızı naftalinlerden çıkarıp daha hafif ve dalgalı elbiseler, etekler ve pantolonlarla kombinleyebiliyoruz. Ancak yaz aylarında sadece topuklu ve açık ayakkabılar değil, ayağın rahat nefes almasını sağlayan diğer klasik modeller de popüler olacak.

Artık biliyoruz ki moda, ara sıra geride bıraktığımızı sandığımız giysileri, ayakkabıları ve aksesuarları geri getiren bir döngü izliyor. Bunu birkaç kez gördük ve bu yaz mokasenlerin büyük dönüşü ile tekrar göreceğiz. Aslında hiç ayrılmadılar, ama şimdi onları Katie Holmes, Bella Hadid ve Olivia Palermo gibi yıldızların ayaklarında da gösteriş yaptığını görüyoruz.

Yumuşak veya kalın bir tabana sahip olduğu ve topuk neredeyse veya tamamen olmadığı için son derece rahat olabilen bir modeldir. Onları süette ve aynı zamanda lake deride, rahat veya daha zarif bir tarzda buluyoruz. Çok sayıda giysi ile kombinlenen kaçırılmayacak kuruş loafer’lar gibi bazı modeller de çok yönlüdür .Genellikle beyaz bir ayak bileği veya baldır çorabı ile palazzo pantolon, çıplak ayak bileği veya diz altı, muhtemelen pileli eteklerle birlikte giyilirler.

Bu yazın trendi olacak ve ayağa büyük rahatlık sağlayacak bir diğer ayakkabı modeli ise espadrilles. Bohem görünümleri, keten, ipek ve pamuk gibi özellikle hafif ve organik olmak üzere çok sayıda giysi için uygundur. Ancak bu yaz onları sadece monokrom değil, Prada, Saint Laurent ve Gucci gibi büyük markaların da sunduğu birçok çeşitte bulacağız.

Espadrilles artık çok renkli ve tabanın etrafındaki ilgi çekici dokulara sahip. Pantolon ve eteklerle kolayca kombinlenebilir, aynı zamanda kıvrık bir şekilde ayak bileğini ve ayağını güçlendiren basit kot pantolonlarla da kombinlenebilir. Üstlere gelince, sade ve zarif motiflerle minimalist bir görünüm elde eden bir gömlek veya t-shirt olabilir. Ayrıca, büyük beden ceketleri ve göze çarpan hacimli aksesuarları birleştirerek kontrastlar üzerinde oynayabilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.