Anasayfa / GÜZELLİK / Yaz Sonu Cildinizin Hak Ettiği Terapi Dermalex Sensitive Balance

Yaz Sonu Cildinizin Hak Ettiği Terapi Dermalex Sensitive Balance

Yaz boyunca güneş ışınlarına maruz kalan cildimiz, sonbaharın yaklaşmasıyla çok daha özenli bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Cildin pH değeri ile uyumlu olan Dermalex Sensitive Balance serisi, sizin kadar hassas olan cildinizin de hak ettiği terapiyi sunuyor.

Güneş ışınlarına en çok maruz kaldığımız sıcak yaz aylarını yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Bu dönemde ruhumuz güneşin enerjisi ile yenilenir ve güzelleşirken, cildimiz ne yazık ki biraz daha yorgun olabiliyor. Cildimize yazın kaybettiği nemi geri kazandırmanın şimdi tam zamanı! 

Özellikle mevsim geçişlerinde nemini ve canlılığını kaybeden cildimize gereken ilgiyi göstererek ona iyi bakmak önceliklerimiz arasında ilk sırada yerini alıyor. Türkiye’deki her 10 kadından 7’sinin* cildinin hassas olduğu göz önünde bulundurulduğunda ise doğru cilt bakımının önemi bir kez daha öne çıkıyor. Bu noktada formülleri cilt uzmanları tarafından İsveç’te geliştirilen Dermalex Sensitive Balance serisi, cildinize yazın kaybettiği nemi geri kazandırırken hak ettiği terapiyi sunuyor.  

Bakım yaparken cildinizi korumaya da odaklanan Dermalex Sensitive Balance serisi, içerisinde bulunan prebiyotikler sayesinde cildinizin doğal dengesini korumasına destek oluyor. Bununla birlikte sahip olduğu Micell & Hyaluronik asit cildin kaybettiği nemi geri kazandırmaya yardımcı oluyor. 

Dermalex Sensitive Balance serisi, üç ayrı ürünü ile A’dan Z’ye tamamlanmış bir cilt bakımı sağlıyor. Kir ve makyajı cildinizi kurutmadan nazikçe derinlemesine temizleyen Dermalex Hassas Micellar Temizleme Jeli, sabun içermeyen formülü sayesinde suyla durulanarak veya pamukla silinerek; yüz, göz çevresi ve dudak için kolaylıkla kullanılabiliyor. Çok daha dengeli ve taze görünen bir cilde sahip olmak için ise 24 saat süreyle cildi yoğun ve derinlemesine nemlendiren Dermalex Hassas Likit Krem, rahatlatıcı etkisiyle hassas tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Cildimizin en hassas noktalarından biri olan göz çevresi üzerinde dermatolojik olarak test edilen Dermalex Hassas Göz Çevresi Kremi de tıpkı Hassas Likit Krem gibi nemlendirme sağlayarak cildi rahatlatıyor ve tahrişe karşı koruyor. 

Dermalex Pure Balance Serisi 

Dermalex, yalnızca hassas ciltler için değil normalden karmaya cilt tiplerine uygun ürünleriyle de cilt bakım rutininizdeki en büyük yardımcınız oluyor. Türkiye’de leke görünümü ve ince çizgi görünümüne karşı çözümü bir arada sunan ilk ve tek ürün gamına sahip olan Dermalex’in Pure Balance serisini deneyenlerin 100% ü ürünü öneriyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.