Anasayfa / GÜZELLİK / Yeni Nıvea Pearl & Beauty Ailesi Uzun Süreli Kalıcı Koku, Güçlü Koruma Ve Bakım!

Yeni Nıvea Pearl & Beauty Ailesi Uzun Süreli Kalıcı Koku, Güçlü Koruma Ve Bakım!

Birçok kadın koltuk altı bakımında uzun süreli ve kalıcı kokuya sahip deodorantlar kullanmaya özen gösteriyor. NIVEA, kadınların bu ihtiyacına cevap vermek için Pearl & Beauty Ailesini geliştirdi ve aileye yeni iki ürün katıldı. 

Pearl & Beauty Ailesi’nin çok sevilen “Original” deodorantı yenilenen formülü ve içindeki inci özleriyle bakım etkisi yaparken aileye yeni katılan ‘’Fine Fragrance” deodorantlar ise ETKİLEYİCİ ve uzun süre kalıcı koku sağlayan YOĞUN ESANS İÇEREN formülü ile koltuk altı bakımının vazgeçilmezi olmaya aday.

UZUN SÜRELİ PARFÜM ETKİSİ SAĞLAYAN Pearl & Beauty ‘’Original’’ ve ‘’Fine Fragrance’’ terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat etkin koruma sağlarken, alkol içermeyen özel formülü ile cildi tahriş etmiyor ve nazik bakım hissi sunuyor. Yeni ‘’Fine Fragrance’’ deodorantların premium parfüm yağları içeren formülü NIVEA’nın senelerdir süregelen cilt bakımı uzmanlığıyla birleşince ortaya uzun süreli, kalıcı koku çıkıyor. Yeni ‘’Fine Fragrance’’ üst notalarda mandalina, şeftali, bergamot, orta notalarda yasemin, manolya ve orkide içerirken alt notalarda sedir ağacı ve amber içeriyor. Romantik ve gizemli, narin ve beyaz çiçeklerden oluşan, ışıltılı bir buketten gelen mis gibi bir yaz kokusu, sıcak ve yumuşacık hislerle buluşuyor.

Güzel görünen koltuk altları için koltuk altı bakım rutininin vazgeçilmezi olmaya aday deodorantların sprey ve roll-on formları bulunuyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.