Anasayfa / GÜZELLİK / Yeni Yılda Kendinizi Şımartmanızın Tam Zamanı!

Yeni Yılda Kendinizi Şımartmanızın Tam Zamanı!

Güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi Sephora Collection, yeni yıla özel eğlenceli banyo kitleriyle hem kendinize hem sevdiklerinize keyifli bir hediye etmenizi sağlıyor.

Soğuk kış ayrını banyo keyfinde yaz sıcaklığına dönüştüren Sephora Collection’ın muhteşem setleri, yeni yıl ağaçlarını da renklendiriyor. Zengin içerikleri ve iç ısıtan kokularıyla bu özel banyo setleri, yeni yılda hediye telaşı yaşayanların imdadına yetişiyor.

Meyvelerin ve çiçeklerin doğal özleriyle geliştirilen duş kapsülü setleri, kuruyan ellere şefkatli bir dokunuş hissettiren el bakımı setleri, bakım ritüellerini keyfe dönüştüren nemlendirici vücut losyonu ve duş kremi setleri hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Monoi, Kiraz Çiçeği, Pamuk Çiçeği, Mango ve Lagün özlerleriyle birleşen bu özel hediye setleri, bakım tutkunlarını heyecanlandırırken eşsiz bir  bakım deneyimi de vadediyor. Her cilt tipine uygun olan Sephora Collection’ın banyo setleri ihtiyacınız olacak dinlendirici etkiyi  ve bütünsel güzellik hissini sizlerle  ve sevdiklerinizle buluşturuyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.