Anasayfa / MANŞET / Yeni Yılda Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediyeler Defacto’da

Yeni Yılda Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediyeler Defacto’da

DeFacto, yılbaşında sevdiklerini en güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenleri birbirinden özel tasarımları ile buluşturuyor.  

Büyükten küçüğe herkesin heyecanla beklediği yeni yıl, sevdiklerinizin en beğenecekleri hediyeyi seçme telaşını da beraberinde getiriyor. Global moda markası DeFacto, pijamadan, iç giyime, parfümden aksesuara kadar farklı kategorilerdeki geniş ürün yelpazesi ile yılbaşı alışverişini çok daha keyifli hale getiriyor.

Yılbaşının En Rahat Hediyesi: Pijamalar 

DeFacto’nun hem kadınlar hem erkekler için tasarladığı kırmızı, beyaz ve mavi tonlarında yılbaşı temalı ve ekose desenli unisex pijama takımları, kadınlar için kırmızı ve beyazın hâkim olduğu alt-üst triko takımlar ve erkekler için pamuklu kumaşlardan rahat eşofmanlar yılbaşı hediye seçenekleri arasında yerini alıyor. Çocuklar için de yılbaşı temalı ve kırmızı rengin hâkim olduğu pijamalar, birbirinden rahat ve şık lisanslı çizgi film karakterlerinin bulunduğu tasarımlar tercih ediliyor.  

Her Zevke Göre Parfüm Seçenekleri

Yılbaşı gecesinde şıklığını güzel bir kokuyla taçlandırmak isteyenlere özel parfüm seçenekleri de hediye alternatifleri arasında yer alıyor. DeFacto’nun her zevke göre özenle hazırladığı parfüm seçkisini kadınların ve erkeklerin favorisi olacak hediyeler arasında yer alıyor.

Zengin Aksesuar Seçenekleri

DeFacto’nun, desen desen, renk renk tasarımlarıyla kadınların, erkeklerin ve çocukların şıklığını baştan aşağıya tamamlayan Aksesuar Koleksiyonu da sınırsız hediye seçenekleriyle dikkat çekiyor. Tasarımlar arasında kırmızı, siyah, bej, pembe ve lacivert renklerde ve sade görünümlü triko bereler, sezonun favorisi bucket şapkalar ve pelüş kumaştan yapılmış nakışlı cap şapkalar yer alırken, kare desenli ve püskül detaylı atkılar dikkat çekiyor. Çocuklar için ise kırmızı, beyaz ve yeşil renklerde tasarlanan noel baba, kardan adam, geyik desenli ve ponpon detaylı triko bereler ile geyik figürlü pelüş kulaklıklar ve taçlar ilgi görüyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.