YILBAŞI GECESİ MELEKLER EVİNİZE GELECEK

Date:

Victoria’s Secret melekleri Adriana Lima Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes ve Josephine Skriver herkese iyi yıllar diliyor.
Victoria’s Secret melekleri yılbaşı gecesi yine evlerinize konuk olacak. Moda, fantezi ve eğlence dolu gecede bu yıl Grammy ve Altın Küre ödüllü Lady Gaga, 4 Grammy ödülüne sahip Bruno Mars ve 2 Grammy ödüllü The Weeknd yer alacak. Victoria’s Secret Fashion Show 2016 yılbaşı gecesi 24:00’te TLC’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elle Fanning Gucci tasarımıyla 1940’ların zarafetini yansıtıyor

Elle Fanning, The Hunger Games basın turu kapsamında özel tasarım bir Gucci takımıyla 1940'ların moda anlayışını günümüze taşıdı.

Melania Trump ve üç evi arasındaki yaşam düzeni

Melania Trump, resmi konutu olan Beyaz Saray yerine zamanının büyük kısmını Florida ve New York'taki mülklerinde geçirmeyi tercih ediyor.

Christina Aguilera moda dünyasında iz bırakan ikonik kıyafetleri

Christina Aguilera, kariyeri boyunca sergilediği cesur moda tercihleri ve Y2K dönemine damga vuran ikonik kıyafetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Amanda Holden Temel İçgüdü sahnesini yeniden canlandırdı

Sunucu Amanda Holden, Temel İçgüdü filmindeki ikonik sahneyi beyaz mini elbisesiyle yeniden canlandırarak sosyal medyada dikkat çekti.