Anasayfa / GÜZELLİK / Yves Rocher Pure Menthe Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Siyah Nokta Karşıtı Kömür Maske ile Bretanya Doğasından Gelen Eşsiz Organik Nane Ferahlığını Cildinizde Hissedin!

Yves Rocher Pure Menthe Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Siyah Nokta Karşıtı Kömür Maske ile Bretanya Doğasından Gelen Eşsiz Organik Nane Ferahlığını Cildinizde Hissedin!

Yves Rocher, bitki biliminde derin araştırmalarının sonucu geliştirdiği %94’ten fazla doğal içeriğe sahip Pure MentheSerisini sizlere sunuyor!

Serinin yıldız ürünü Yves Rocher Pure Menthe Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Siyah Nokta Karşıtı Kömür Maske ise cilt bakım rutininize yeni bir soluk getiriyor. İçeriğindeki Arındırıcı etkisi sayesinde, sağlıklı ve temiz bir görünüm kazandıran cilt dengeleyici Pure Menthe serisini keşfetmeye hazır olun!

Bretanya’nın topraklarından gelen aktif içerikli; Organik Nane ile geliştirilmiş Pure Menthe Serisi, cildinizin nefes alabilmesi için ferahlatıcı, arındırıcı ve dengeleyici seçenekler sunuyor

Vegan formül ile geliştirilmiş Yves Rocher Pure Menthe serisi ile sağlıkla temizlenen, güçlü, nefes alan, ferah ve pürüzsüz bir cilt deneyimi sizleri bekliyor

YVES ROCHER PURE MENTHE

GÖZENEKLERİ DERİNLEMESİNE ARINDIRAN SİYAH NOKTA KARŞITI KÖMÜR MASKE

Yves Rocher Pure Menthe Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Siyah Nokta Karşıtı Kömür Maske, %98‘den fazla doğal içeriği, bitkisel kömür ve organik nane formülü sayesinde cildinizi sebum fazlalarında arındırmaya yardımcı oluyor. Pure Menthe Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Siyah Nokta Karşıtı Kömür Maske sayesinde; ilk uygulamada anında azalan siyah noktalar, sıkılaşan gözenekler ve gün boyu mat bir cilt görünümü garantileniyor.Silikon, sülfat ve mineral yağ içermeyen cilt pH’ına saygılı formülü ile; cildinize yeni ve eşi benzeri olmayan bir ferahlık katıyor. Kömür maske kendini ve doğayı seven herkesin vazgeçilmez ürünü olmaya aday!

YVES ROCHER PURE MENTHE

GÖZENEKLERİ DERİNLEMESİNE ARINDIRAN YÜZ YIKAMA JELİ

Yves Rocher Pure Menthe Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Yüz Yıkama Jeli, içeriğinde bulunan organik nane sayesinde kullanıcıların%92’si temizlenmiş bir cilt ve mat bir görünüm kazanıyor. Doğaya saygı anlayışını benimseyen Yves Rocher’nin Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Yüz Yıkama Jeli; paraben, silikon, sülfat ve mineral yağ içermeyen vegan formülü ile nazik bir bakım, ferah jel dokusu ile tazelenmiş bir cilt sağlıyor.

YVES ROCHER PURE MENTHE

3’Ü 1 ARADA: SİYAH NOKTA KARŞITI, GÖZENEKLERİ DERİNLEMESİNE ARINDIRAN PEELING ETKİLİ YÜZ YIKAMA JELİ 125 ML

Organik nane bitkisinden yararlanarak geliştirilen, Yves Rocher Pure Menthe 3’Ü 1 Arada Siyah Nokta Karşıtı, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Peeling Etkili Yüz Yıkama Jeli cildinizi temizleyerek ve arındırarak gözeneklerinizin rahatlamasına destek veriyor. Selülozdan elde edilen, peeling etkili mikro partiküller ile zenginleştirilmiş ferah dokusu sayesinde, kullanılmaya başladıktan 7. gün itibariyle siyah noktalarınızı azaltıyor. Paraben, sülfat, silikon ve mineral yağ içermeyen Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Yüz Yıkama Jeli; vegan yapısıyla vücudunuza sihirli bir dokunuş yapıyor ve cildinize tazelik kazandırıyor. Evrene saygı anlayışını her alanda benimseyen Yves Rocher ile doğanın canlılığını cildinizde hissedeceksiniz.

YVES ROCHER PURE MENTHE

YAĞ DENGELEYİCİ, ARINDIRICI YÜZ VE MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

Organik nane bitkisi içeriği sayesinde mükemmel bir ferahlık sağlayan Yves Rocher Pure Menthe Yağ Dengeleyici, Arındırıcı Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu, su dokusuyla cildinize mat bir görünüm etkisi sağlarken aynı zamanda cildinizi derinlemesine temizleyip, gözeneklerinizin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. %98 doğal içerikten oluşan ve paraben, mineral yağ ve silikon içermeyen yapısı ve vegan formülü ile doğaya ve cildinize saygı ile yaklaşarak cilt bakım rutininize farklı bir boyut kazandırıyor!

YVES ROCHER PURE MENTHE

ANINDA MATLIK SAĞLAYAN PUDRALI TONIK

Yves Rocher Pure Menthe Serisi Anında Matlık Sağlayan Pudralı Tonik%98’den fazla doğal içeriğe sahip yapısı ve matlaştırıcı doğal beyaz kil içeriği sayesinde cildinizde pudralı ve yumuşacık bir doku elde etmenizi sağlıyor. Tonik, çift bazlı pudralı formülü sayesinde cildinize anlık matlık kazandırıyor. 150 ML olarak gelen Pudralı Tonik, günden güne sebum üretimini dengelerken, cildinizdeki fazla sebumu arındırıyor. 

YVES ROCHER PURE MENTHE

GÖZENEK SIKILAŞTIRICI DERİNLEMESİNE ARINDIRICI PEELING

Kayısı çekirdeğinden ve selülozdan elde edilen mikro tanecikler ile oluşturulan, Yves Rocher Pure Menthe Gözenek Sıkılaştırıcı Derinlemesine Arındırıcı Peeling, cilt bakımı rutininize benzersiz bir adım ekliyor!  Organik Nane bitkisi ile geliştirilen ürün mat, pürüzsüz ve ışıltılı bir cildiniz olmasını sağlıyor. Sürdürülebilir eko tasarımlı ambalaj kullanımı da markanın doğaya olan duyarlılığını destekliyor.

YVES ROCHER PURE MENTHE

YAĞ FAZLASINI ANINDA EMEN MATLAŞTIRICI KİL MASKESİ

Organik nane bitkisi ile zenginleştirilmiş, Yves Rocher Pure Menthe Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Kil Maske, gözeneklerinizin sıkılaşmasındaki en büyük yardımcınız oluyor. Ferah dokusu ile yüzünüzü nazikçe ve derinlemesine arındırıyor. %99’dan fazla doğal içeriğe sahip olan, paraben, mineral yağ ve silikon içermeyen vegan formülü ve sürdürülebilir ambalajı ile Yves Rocher Pure Menthe Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Kil Maskesi doğaya ve cildinize saygı ile yaklaşıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.