Anasayfa / MANŞET / Zarafeti ve İhtişamı Buluşturan Tasarımlar Raymond Weil

Zarafeti ve İhtişamı Buluşturan Tasarımlar Raymond Weil

 İsviçre saatçiliğinin hassas işçiliğini ve üstün kalitesini özel tasarımlarda buluşturan Raymond Weil, Anneler Günü için benzersiz bir hediye seçeneği oluyor. 

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Raymond Weil’in yeni modelleri fark yaratan detaylarıyla yalın bir ihtişamın yansıması oluyor. Raymond Weil’in kadınlar için tasarladığı yeni modeli, annenizin yıllarca kullanacağı, değerli bir hediyeye dönüşüyor. Zarif tasarımıyla dikkat çeken saat, sedef kadranı ve pırlanta detaylarıyla göz alıyor. İndekste Roma rakamlarıyla birlikte kullanılan pırlantalar, saate göz alıcı bir dokunuş yapıyor. Saatin arka kısmı da mekanizmayı sergileyen yarı şeffaf tasarımıyla fark yaratıyor.

 

Raymond Weil’in erkekler için tasarladığı modeli ise ilk bakışta klasik gibi görünse de lacivert kadrandaki mekanizma detayıyla iddialı bir duruş sergiliyor.  Vidalar ve ışıltılı taş detayları ise tasarımın şıklığını tamamlıyor. Saatin sadece görünen kısımları değil görünmeyen kısımları da İsviçre saatçiliğinin incelikli zarafetini yansıtıyor.  Kadrandaki şeffaflık detayı saatin arkasında da devam ediyor. Bu benzersiz tasarım stilindeki iddiasını saatiyle de göstermek isteyen erkeklerin favorisi oluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.