1 SAAT İÇİNDE TÜKENDİ

Date:

 

Trendyol_Kurucusu_Demet_Mutlu__Raisa_VanessaRaisa&Vanessa’nın Trendyol için tasarladığı kapsül koleksiyonun stokları 1 saat içinde tükenerek bir rekora imza attı.

Trendyol kurucusu Demet Mutlu ve Raisa&Vanessa’nın ev sahipliği yaptığı lansmana; Merve Boluğur, Özge Ulusoy, Feryal Gülman, Işıl Reçber, Sitare Akdilek, Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Esra Üstünkaya, Cansu Tosun, Duygu Akdeniz, Burcu Ziyal, Nora- Talia Kalpakçıoğlu, Burcu Karabacak katıldı.

11 Mayıs itibariyle sadece trendyol.com’da satışta olan Raisa& Vanessa – Trendyol koleksiyonu yaz davetlerinde farkını stiliyle göstermek isteyenlere özgün seçenekler sunuyor. 39 parçadan oluşan özel koleksiyon; gündüzden geceye giyilebilecek tasarımların yanı sıra; mezuniyet ve düğün elbisesi arayışında olan kadınlara da birbirinden özgün ve şık seçenekler sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

2026 Sokak Modası Beklentileri: “Sessiz Beyaz”dan Neon Vurgulara, Kişisel Stil Dönemi

2026’da sokak modası; “trend kovalamak”tan çok, trendleri kişisel stile...

Feminen Cesaret, Müzikle Kurulan Güçlü Bağ ve Maskülen Terzilik

Sıla Gençoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde hem güçlü...

Erika Jayne, Kırmızı Deri Korsetiyle ‘RHOBH’ Sezon 15 Tanıtımında Büyüledi

The Real Housewives of Beverly Hills yıldızı Erika Jayne,...

Monokrom Başlangıçtan Beyaz Finale Moda Yolculuğu

Ben Leman dizisi, güçlü hikâyesi ve oyunculuk performansları kadar...